3600 Ek Gösterge için Geri Sayımda Sona Geliniyor

Hürriyet gazetesi Yazarı Noyan Doğan, bugünkü köşe yazısında 3600 ek gösterge meselesine değindi. Noyan, meclisin çalışmalara başlamasıyla birlikte 1.6 milyon memurun ek gösterge sorunun çözümünün gerçekleşeceğini, polis, öğretmen, hemşire ve din görevlilerinin ek göstergesinin 3600'e çıkarılacağını söyledi.

3600 Ek Gösterge için Geri Sayımda Sona Geliniyor

3600 ek gösterge için Mayıs ayı ortasını işaret eden Noyan, 'Meclis'in çalışmaya başlaması ile birlikte 1.6 milyon memurun ek gösterge sorunu çözülecek. Polis, öğretmen, hemşire ve din görevlilerinin ek göstergesi 3600'e çıkarılacak. Yeni düzenlemenin mayıs ortasına yetişmesi bekleniyor.' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz haftalarda ek gösterge ile ilgili, ''Değerli kardeşlerim önemli bir konuya geliyorum. Burayı hassas dinleyelim. Polis, öğretmen, hemşire, din görevlilerimize bir müjde vermek istiyorum. Diğer idarecilerimizin emeklilik ek göstergelerini 3 bin 600'e çıkaracağız. Buradaki adaletsizliği gidermiş olacağız.Yeni dönem yepyeni bir anlayışla başlıyoruz. Çünkü vakit birlik vakti. Çünkü vakit Türkiye vakti. Erdem, irade, cesaret ile Türkiye şahlanacak.' ifadelerini kullanmıştı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA