3200-6000 TL Maaşla-MSB ASAL Yedek Subay/Astsubay-Bedelli-Er/Erbaş Alımı Duyurusu

Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika duyurusu yayımlandı. Yayımlanan duyuruda yedek subay/astsubay, erbaş/er ve bedelli askerlik duyurusuna yer verildi. İşte detaylar.

3200-6000 TL Maaşla-MSB ASAL Yedek Subay/Astsubay-Bedelli-Er/Erbaş Alımı Duyurusu

Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü'nden yedek subay-astsubay ve bedelli askerlik duyurusu.

MSB ASAL resmi sayfasından iki yeni duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda yeni askerlik sisteminin yürürlüğe girmesinin ardından celp dönemlerinde askere gidecek vatandaşların yedek subay astsubay, er/erbaş başvurusunun devam ettiğine , başvuruların nasıl yapılacağına yer verildi.

Yayımlanan duyuruda , yedek subay - astsubay ve erbaş/er başvurularının nasıl yapılacağı, sürecin nasıl olacağı, askerlik hizmetinin nasıl olacağına yer verildi.

İşte MSB ASAL 'dan yayımlanan iki yeni duyuru şu şekilde;

7179 SAYILI ASKERALMA KANUNU ÖZET TABLOSU

Yeni askerlik sisteminin yürürlüğe girmesi sonrası erbaş/er, yedek subay/astsubay, döviz ve bedelli askerlik başvurusu hakkında detaylara şu şekilde yer verildi:

E-DEVLET ÜZERİNDEN SUNULAN ASKERLİK HİZMETİ TERCİH SİSTEMİ

YEDEK SUBAY ASTSUBAY MAAŞLARI NE KADAR?

Yedek subay  ile yedek astsubay, normal bir subay ve astsubay maaşı almaktadır. Adaylar, 2 ay kıta eğitiminin ardından 10 ay subay/astsubay maaşı alacak. Askerliğin bitimine doğru, subay astsubay mesleğine devam etmek isteyen adayiar, yayımlaancak ilana başvuru yapacak ve mülakat aşamalarında bu adaylar , açıktan başvuru yapanlara göre daha avantajlı olacak. 

Subaylar görev yerine göre 6 bin TL civarında, astsubaylar ise yine görev yerlerine göre 5500 bin TL civarında maaş almaktadır. 

Yedek astsubay/subay , erbaş ve er alımına başvuracak diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN

SUBAY-ASTSUBAY ALIMI İLANI GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN