3179 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Mezunları Atama Bekliyor

3179 nitelik kodlu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü Mezunları atama bekliyor. Merkezi atamalarda gözardı edilen adaylar artık yeterli sayıda atama bekliyor.

3179 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Mezunları Atama Bekliyor

Ön lisans 3179 Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü Mezunları Atama Bekliyor.

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Mezunu Kamubulteni.com takipçileri , bize gönderdikleri mesajlarında kadro taleplerinin dile getirilmesini istedi. Biz de adayların seslerinin duyulması içinbu haberimizi yazdık ve adayların taleplerine yer verdik.

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı mezunları, T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğüne hitaben şu ifadeleri kullandı:

"Bizler örgün ve açık öğretim olmak üzere mezun sayısı 100 bine yaklaşan Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümü mezunlarıyız. Mezun sayımızın yüksek olmasına rağmen tercih yapabileceğimiz yerler yok denecek kadar azalmıştır. Özellikle istihdam olabileceğimiz en önemli kurumlardan biri olan İçişleri Bakanlığına bağlı 112 Acil Çağrı Merkezine ÖSYM’nin 2017/1, 2017/2, 2018/1, 2018/2 Tercih kılavuzlarında kadro verilmemesi atanma şansımızı daha da düşürmüştür. 
    

Ön lisans Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı mezunları olarak bizler, yeniden İçişleri Bakanlığı’na bağlı 112 Acil Çağrı Merkezi memur alımlarına kadro verilmesini talep ediyor mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz."

ATAMA TALEPLERİ DUYULMALI

Merkezi atamalarda unutulan Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı mezunlarına hak ettikleri atama sayısı verilmeli ve bu mezunlar daha fazla mağdur edilmemelidir. 

Kamubulteni.com  | Ankara