31 Aralık Perşembe Çalışma ve Sokağa Çıkma Yasağı Başlama Saati (Kargolar, PTT Borsa Açık mı?)

31 Aralık Perşembe günü sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlayacak? 31 Aralık'ta çalışma saatleri nasıl olacak? Yarım gün mü yoksa tam gün mü çalışılacak? Kargolar çalışacak mı? İşte son bilgiler ve yılbaşı sokağa çıkma kısıtlaması detayları.

31 Aralık Perşembe Çalışma ve Sokağa Çıkma Yasağı Başlama Saati (Kargolar, PTT Borsa Açık mı?)

31 Aralık tam gün mü tatil? Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlayacak?

Bu hafta yeni yıla giriyoruz. Büyük zorluklarla , acıyla , yüreğimizi yakan şehit haberleri ile , İzmir ve Elazığ'da meydana gelen acı depremlerle , Avustralya'daki büyük yangınla, Koronavirüs illeti ile geçen bir yılın ardındna Bu Perşembe akşamı yeni yıla gireceğiz. Yeni yıl tatilinin gelmesi ile birlikte vatandaşlar merak ettiği konuları internet üzerinden araştırmaya başladı. Biz de vatandaşlara yardımcı olmak, kafalarındaki soruları yanıtlamak için bu yazımızı kaleme aldık.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bilindiği üzere geçen hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan, yılbaşı tatili nedeniyle 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını söyledi. Kısıtlama 31 Aralık Perşembe saat 21.00'da başlayacak ve 4 Ocak Pazartesi saat 05.00 'da sona erecek. 

Bu esnada zorunlu ve acil hizmet veren iş yerleri dışında tüm yerler kapalı olacak. Marketler, bakkallar, tekel hariç büfeler ve kuruyemişçiler ise 17.00’a kadar açık olacak. Restoranlar ve lokantalar ise sadece paket servis için 20.00’a kadar açık olacak. Yasak boyunca bu kurumların açılış saati ise 10.00 olacak.

31 ARALIK PERŞEMBE GÜNÜ KAÇ GÜN ÇALIŞILACAK?

31 Aralık Perşembe günü kamu kurumları ve işyerleri tam gün çalışacak. Yarım gün çalışma olmayacak. 

31 ARALIK 'TA PTT VE KARGOLAR AÇIK OLACAK MI?

31 Aralık günü PTT'ler, kargolar açık olacak ve çalışacaklar.

KAMU KURUMLARI, BANKALAR, NOTER, HASTANELER

31 Aralık Perşembe günü tam gün mesai olacak ve bu kurumlar tam gün çalışacak. 

Borsa 31 Aralık günü açık olacak.