250 Personel Alımı Başvuru Tarihi Duyurusu Bekleniyor

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın 250 uzman yardımcısı alımı için Resmi Gazete'de 31 Aralık 2020 tarihinde yayımlanan ilanın ardından başvuru tarihleri ve şartları konusunda yapılacak duyuru bekleniyor.

250 Personel Alımı Başvuru Tarihi Duyurusu Bekleniyor

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın uzman yardımcısı alımına dair yapılan resmi duyuruda kontenjan dağılımı belli olmuş, başvuru süreciyle ilgili ise, "Başvurular Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı (www.ailevecalisma.gov.tr) ve/veya (https://ailevecalisma.gov.tr/pdb) internet sayfası üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır. Giriş sınavına katılma şartları, sınav tarihi ve yeri, sınavın yapılış şekli, değerlendirme yöntemi, KPSS puan türleri ve asgari puanlar, puan sıralamasına göre kaç adayın çağırılacağı, aranacak YDS puanı, son başvuru tarihi, başvuruda istenecek belgeler, öğrenim dallarına ait kontenjanlar, başvuru yeri ve sınavla ilgili diğer hususlar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı internet sitesinde (www.ailevecalisma.gov.tr) ve/veya (https://ailevecalisma.gov.tr/pdb) ve (https://kamuilan.ailevecalisma.gov.tr/) ileriki bir tarihte yayınlanacaktır. İlan olunur." denilmişti. 

Kontenjan Dağılımı

Başvuru sürecine ve şartlarına dair yeni detaylar duyuruldukça siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşacağız. Yeni iş haberlerinden anında haberdar olmak için sadece iş haberlerinin yer aldığı sayfaya katılabilirsiniz. Katılım isteği için TIKLAYIN.