23. Dönem POMEM Sonuçları Neden Açıklanmadı? İşte Sebebi

23. dönem POMEM polis alımı başvuru sonuçları ve spor mülakatı için geri sayım devam ediyor. Peki sonuçlar neden hala açıklanmadı? Spor mülakatı ne zaman yapılacak?

23. Dönem POMEM Sonuçları Neden Açıklanmadı? İşte Sebebi

23. dönem POMEM sonuçları neden hala açıklanmadı.

23. dönem POMEM kapsamında Polis Akademisi Başkanlığı 10 bin polis alımı yapacağını duyurdu. Lisans ve Ön Lisans mezunu adaylar arasından yapılacak polis alımında başvurular Ekim ayının ilk iki haftasında alındı. 14 Ekim günü başvuruların sona ermesinin ardından sonuçlar açıklanmaya başladı. Biz de sonuç açıklama evresinde kaleme aldığımız yazımızda polis adaylarının sesini duyurmaya çalıştık. 

MÜLAKATLAR 5 KASIM 'DA BAŞLAYACAK DENİYORDU

Polis Akademisi kaynaklarından gçetiğimiz ay edindiğimiz bilgilerde polis alımı mülakatlarının 5 Kasım ve devam eden günlerde yapılacağına yer verildi. Ancak 5 Kasım 'da mülakatların başlaması için sonuçların bugün açıklanması gerekiyordu. Ancak sonuçlar bugün açıklanmadı.

BEKÇİ ALIMI MÜLAKATLARI SÜRECİ SARKITTI

Önceki alımlarda Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen bekçi alımı bu sefer Polis Akademisi tarafından yapılıyor. Mülakatlar da Polis Akademisi tarafından yapılıyor. Polis Akademisi şu sıralar bekçilik mülakatlarını yaptığı için sonuçların açıklanmasının geciktiği biliniyor.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

POMEM sonuçlarının açıklanacağı tarih belirsiz. Bekçilik mülakatları ile meşgul olan Polis Akademisi sonuçları açıkladığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  |  ANKARA