2018-2019 Astsubay Maaşları-işte Başvuru Şartları ve Ekranı

2018 yılı astsubay alımı maaşları ne kadar? Astsubay alımına kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları nelerdir? Başvuru ekranına nasıl gidebilirim?

2018-2019 Astsubay Maaşları-işte Başvuru Şartları ve Ekranı

Kara-Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı astsubay alımı yapıyor.

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı (MSB-PERTEM) tarafından yayımlanan duyuruda en az ön lisans mezunu adaylar arasından KPSS puanı ile kadın ve erkek astsubay alımı yapılacağına yer verildi. Yayımlanan ilana başvurular devam ederken adayların en çok merak ettiği konuların başında başvuru şekli, başvuru şartları ve astsubay maaşlarını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak bu soruların cevabına haberimizde yer verdik.


ASTSUBAY ALIMI BAŞVURU

2018 yılı TSK kadın erkek astsubay alımı başvuruları geçtiğimiz hafta başladı. Kamubulteni.com olarak ilk bizim sayfamızda verdiğimiz ilana başvurular devam ediyor. KPSS 60 puan şartı ile ve KPSS şartı olmadan kadrn-erkek astsubay alımı yapılacak. Başvuru şartları, başvuru detaylar ve başvuru ekranı için TIKLAYIN

ASTSUBAY MAAŞLARI

Milli Savunma Bakanlığı, Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri komutanlıkları bünyesinde çalışmakta olan astsubaylar, görev yerlerine göre maaş almaktadır. En az 4-5 bin TL arasında maaş alan astsubayların bu maaşları, doğu illerinde daha fazla olmaktadır. 2019 yılı Ocak ayında gelecek yeni zamla en düşük astsubay maaşının 5 bin civarında olması bekleniyor.

YENİ ASKER ALIMLARININ YAYIMLANACAĞI SİTE

TSK'ya Jandarmaya yeni dönem asker alımları, kamu kurumlarına yeni memur alımları Kamubulteni.com 'da olacak. İlanlardan bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara