2 Kadından Eve Çağırdıkları Yaşlı Erkeklere Tuzak

Sivas'ta feci bir olay meydana geldi. 2 kadın, tamir edilecek şeyler var diyerek eve götürdükleri yaşlı erkekleri akrabalarına dövdürdü.

2 Kadından Eve Çağırdıkları Yaşlı Erkeklere Tuzak

Sivas' ta skandal bir olay meydana geldi. 2 kadın, evlerine çağırdıkları yaşlı  erkekleri, baskın yapan akrabalarına dövdürdükten sonra onlardan şantajla para istedi.

Alibaba Mahallesi ’nde oturmakta olan ve ismi açıklanmayan yaşlı 2 kişi, polis ekiplerine giderek polise başvurup bazı kişilerin kendilerinden şantaj yoluyla para aldığını söyleyerek şikayetçi oldu.

İhbar üzerine hemen inceleme başlatan Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, Ç.A. ve Y.A. adlı akraba 2 kadının, yaşlı erkeklerle yakınlık kurup, ’Tamir edilmesi gereken yerler var, bana yardımcı olur musun?’ diyerek evlerine davet ettiğini tespit etti. Yaşlı adamlar evdeyken, kadınların akrabaları olduğunu öne sürdükleri bazı kişilerin evi bastığı saptandı. Bu kişilerin, kadınlarla ilişki yaşadıklarını iddia ederek, yaşlı adamları dövüp, korkuttuğu kaydedildi. Ç.A. ve Y.A. ile akrabaları C.A.’nın tehdit ve şantaj yoluyla para sızdırdığı tespit edildi.

İnceleme sonrası polis, Ç.A. ve Y.A. ile akrabaları C.A.’ya operasyon düzenledi ve onları gözaltına aldı. Şüpheliler, Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Kamubulteni.com  | Ankara