182 Nedir?

182 nedir? Nerenin numarasıdır? 182 neden beni arıyor? soruları , son dönemlerin en çok araştırılan konusu oldu. İşte detaylar.

182 Nedir?

182 nedir? Neden beni arıyor?

Son günlerde internet üzerinde en çok araştırılan konular arasında 182 var. Vatandaşlar, 182 numarasının kendilerini neden aradığını merak ediyor.

MHRS

MOBİL HASTANE RANDEVU SİSTEMİ üzerindne hastaneye gitmek için randevular alınabiliyor. Bu sayfada , istediğiniz haastaneden , istediğiniz doktordan randevu alabiliyor ve hastaneye gittiğinizde öncelikli olarak sıra alıyorsunuz. 

MHRS mobil uygulamasının , internet sitesinin yanı sıra vatandaşlar, 182 telefon numarasından da hastane randevusu alabiliyor. 

Mobil hastane randevu sisteminde son dönemlerde değişiklik yapıldı. Yapılan değiiklik ile artık hastane randevuları vatandaşlara hatırlatılıyor. 

NEDEN ARIYOR?

MHRS üzerinden randevu alan , ya da 182 numarasını arayarak hastane randevusu alan vatandaşlar , daha sonra bu numaradan yeniden aranıyor. Arama nedeni ise vatandaşların randevuya gidip gitmeyeceği sorusunun sorulması. 

182 'den gelen aramada vatandaşlara , randevuya gidip gitmeyeceği soruluyor. Eğer vazgeçmişseniz randevu iptal edilebiliyor.

Bunun nedeni ise , MHRS üzerinden alınan randevu sonrası randevuya gitmeyenler. Sıra aldıktan sonra hastaneye gitmeyen vatandaşlar nedeniyle birçok hasta mağdur olmakta ve başka günlere sıra verilmektedir. 

Peki sizce arama yapılması doğru mu? Aşağıdaki yorum kısmından düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

182 NEDEN ARANMIYOR 2020

182 'de yoğun arama nedeniyle bazen teknik arızalar meydana gelebiliyor.