15 Günde Her Şeyini Kaybetti... 'Artık Ne Yapacağımı Bilmiyorum'

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yaşayan motosiklet tamircisi Rüzgareser, 15 gün içerisinde hem iş yerinde hem de evinde meydana gelen yangınlar nedeniyle perişan oldu.  

15 Günde Her Şeyini Kaybetti... 'Artık Ne Yapacağımı Bilmiyorum'

Siverek'in Abdalağa Mahallesi'nde 3 katlı bir binanın en üst katında meydana gelen yangın civarda kısa süreli paniğe neden olurken, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Ev sahibi Abuzer Rüzgareser ise acı haberi bir yakının taziyesinde aldı. Evinin yandığını öğrenince derhal buraya gelen Rüzgareser, 2 hafta önce de motosiklet tamiri yaptığı iş yerinin yandığını belirterek 15 gün içerisinde hem evinin hem de iş yerinin yandığını perişan olduğunu söyledi.

Burada hüzünlü gözlerle kullanılamaz hale gelen evine bakan talihsiz adam, "Bir yakınımın taziyesindeydim, yangının nasıl ve ne şekilde olduğunu bilemiyorum, bundan 15 gün önce de dükkanım yandı, her 2 yangın sonucu çok mağdurum, ne yapacağımı bilemiyorum. Yangında evimin tüm eşyaları yandı, yetkililerden yardım bekliyorum" diye konuştu.