14 Yaşındaki Çocuk, Annesini ve Babasını Yatakta Öldürdü Sonra İntihar Etti

Şiddet oyunlarına düşkün olan silah oyunları oynadığı bildirilen 14 yaşındaki Çınar Çobanoğlu, anne - babasını yataklarında uyurken tabancayla vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

14 Yaşındaki Çocuk, Annesini ve Babasını Yatakta Öldürdü Sonra İntihar Etti

Çanakkale'de feci olay.

Çanakkale'den gelen son dakika bilgisine göre 

Hürriyet'ten Ömer Bilge, kalemel aldığı yazısında 14 yaşındaki şiddet oyunları bağımlısı çocuğun yaptıklarını aktardı. Buna göre 14 yaşındaki Çınar Çobanoğlu, 48 yaşındaki annesi Bengü ile 52 yaşındaki babası İbrahim Çobanoğlu'nu vurdu. Anne ve babası uyurken onları vuran ve öldüren genç, daha sonra silahı kendisine doğrulttu. Sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Geçitkale Köyü'nde komşuların iddialarına göre, oyun nedeniyle abisi ile tartışan ve ona bıçak çeken Çınar Çobanoğlu, gece ilerleyen saatlerde anne ve babasını yataklarında uyurken birer kurşunla bvurdu ve öldürdü. Küçük çocuk, daha sonra silah seslerine uyanıp gelen abisi 18 yaşındaki Eralp Çobanoğlu'na silahı doğrulttu.

Silahı gören aabeyi hemen oradan kaçtı ve komşularına sığındı. Daha sonra kendisine silahı doğrultan Çınar, kendisini vurdu. Hemen bölgeye sağlık ekipleri çağrıldı. Bölgeye gelen ekipler, 14 yaşındaki çocuğu ve annesi ile babasını yatakta kanlar içinde buldu. İlk incelemede anne ile babanın hayatını kaybettiği tespit edilirken 14 yaşındaki ağır yaralı çocuk, ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. 

SİLAHLI ŞİDDET OYUNLARINA DÜŞKÜNDÜ

Komşuları yaptığı açıklamada, 14 yaşındaki çocuğun silahlı şiddet oyunlarına düşkün olduğunnu söyledi. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA