14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları , Sözleri ve Resimleri

14 Şubat Sevgililer Günü 'nde sevdiğinize gönderebileceğiniz en güzel resimli ve yazılı mesajlar yazımızın devamında. İşte en güzel resimli ve yazılı Sevgililer günü mesajları.

14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları , Sözleri ve Resimleri

En güzel Sevgililer günü mesajlar sözleri ve resimleri.

14 Şubat 2020 Sevgililer Günü 'nün gelmesi ile birlikte en çok araştırılan konuların başında , sevgililer gününde sevgiliye gönderilecek mesaj oldu. Biz de bu yazımızda en güzel sevgililer günü mesajlarına , sözlerine ve resimlerine yer verdik.

Gülüşün bana cennetten atılan ekmek kırıntısı gibi geliyor. Ben ise bir serçe, karın tokluğuna aşık oldum sana. Sevgililer günün kutlu olsun canımın içi

Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, sol yanıma oturup tacını taktın, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşimsin. Sevgililer Günümüz kutlu olsun! 

Hayat arkadaşım, can yoldaşım, sırdaşım, gönüldaşım seni çok ama çok seviyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Sana layık bir eş olmak için hayatım boyunca çalışacağıma bu mutlu günde yine söz veriyorum. İyi ki canımsın, iyi ki varsın. İyi ki benimlesin Sevgililer günümüz kutlu olsun.    

Eğer gökyüzü bir parça kağıt, balıklar divit kalem, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum.

Efsaneler der ya, her gökkuşağının altında bir hazine yatarmış. Sen benim gökkuşağımın sonu, en değerli hazinem oldun. Sevgililer Günümüz kutlu olsun. 

Sevgililer günü hediyeme sevgili bulmam lazım. 

Sevgililer günü iptal oldu! Şaka şaka yine yalnızım da!

Sevgililer günü gelse de, üzerine bir bardak soğuk su içsek.

14 Şubat kuyumcuları kalkındırma ve zenginleştirme günü kutlu olsun.  

Kasım’da aşk başkaysa; sevgililer günü neden Şubat ayında kutlanıyor.

14 Şubat Sevgililer Günü için eleman alımı başlamıştır, bilginize.  

Sevgililer günü varda yalnızlar günü niye yok? Biz daha kalabalığız bence.