Taşeronda O İşçilere İyi Haber: Bayram İkramiyesi Müjdesi

Bir belediyeden daha işçilerine iyi haber geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre belediye şirketleri bünyesine çalışan işçiler ile belediye memurlarına 500 TL bayram ikramiyesi ödemesi yapıldı.

Taşeronda O İşçilere İyi Haber: Bayram İkramiyesi Müjdesi

Kadroya geçen belediye taşeron işçilerine ikramiye ödendi.

Bilindiği üzere kamu işçileri , her yıl ilave tediye adı altında ikramiye almaktadır. Yıllık toplamda 52 günlük tediye ödemesi alan işçiler , bunu yıl içinde 4 taksit şeklinde alıyor. Ancak bu ilave tediye ödemelerinden belediye şirketleri bünyesine çalışan kadrolu kamu işçileri faydalanamıyor. 

Daha önce bizim de dile getirdiğimiz , işçilerin de her platformda söylediği tediye konusunda bir düzenleme yapılmadı ve işçiler 2019 yılında da ilave tediye ödemesi alamadı. 

Keçiören 'de ise ilave tediye ödemesi alamayan belediye işçilerine 500 TL 'lik ikramiye ödemesi yapıldı. Edinilen son dakika bilgilerine göre , sendika ve işçiler tarafından defaatle dile getirilmesi sonrası belediye , ikramiye seslerine duyarsız kalmadı ve 500 TL 'lik bayram ikramiyesi ödemesi yaptı. 

Kendi inisiyatifi ile belediye bünyesinde çalışan memur, sözleşmeli personel ve kamu işçilerine 500 TL 'lik bayram ikramiyesi ödemesi yaptı.

DARISI DİĞER İŞÇİLERİN BAŞINA 

Belediyenin yaptığı bu ikramiye ödemesinin diğer belediyelere ve kurumlara örnek olması gerekmektedir. İlave tediye ödemesi alamayan kamu işçilerine bu şekilde ödeme yapılarak , ekonomik olarak zor geçen bu günlerde işçilere destgek olunması güzel olacaktır. 

TAŞERON İŞÇİ HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN