Taşeronda İlave Tediye Müjdesi: Belediye Şirketi İşçilerine İkramiye

Belediye şirketlerinde çalışan personellere ilave tediye hakkında Ankara Büyükşehir Belediyesi 'nden müjdeli haber geldi. Mansur rYavaş 'ın imzası ile yayımlanan kararda işçilere 13 günlük ikramiye verilecek.

Taşeronda İlave Tediye Müjdesi: Belediye Şirketi İşçilerine İkramiye

Mansur Yavaş 'tan önemli adım.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı 4. oturumuna başkanlık eden Mansur Yavaş 'ın, Meclis gündemine taşıdığı başkanlık yazısı oy birliği ile kabul edildi ve meclisten geçti.

Söz konusu tasarıya göre belediye bünyesindeki kamu şirketlerinde çalışanlara 13 günlük ikramiye alacak

BELEDİYE MEMURLARINA 25 YIL SONRA İKRAMİYE

Öte yandan belediye bünyesinde çalışan memurlara da bayram öncesi ikramiye ödendi. 25 yıl sonra ilk kez bayram ikramiyesi verilmesi yönünde talimat veren Başkan Yavaş, şirket çalışanlarını da sevindirdi.

Söz konusu başkanlık yazısı şu şekilde;

"Belediye şirketlerinde 696 sayılı KHK ile işçi kadrolarına geçirilen işçiler dışındaki diğer işçilerden toplu iş sözleşmesi bulunmayanlar ile toplu iş sözleşmesinde bayram için ödeme düzenlenmeyenlere 2019 yılı Kurban Bayramı'nda 13 günlük yevmiyenin sosyal yardım olarak ödenmesi, belediyemiz birimleri, ASKİ ve EGO Genel Müdürlüklerinde hizmet alımı yoluyla çalışan şirket işçilerine ödenecek sosyal yardımın ilgili belediye şirketi ile imzalanan hizmet alımı sözleşmesi kapsamında gereken iş ve işlemler yapılmak suretiyle karşılanması, belediye şirketlerinin kendi idari personeli olan işçilere ödenecek sosyal yardımın ise ilgili belediye şirketince karşılanmasına ilişkin teklifimizin meclis kararına alınmak üzere"

MANSUR YAVAŞ BAYRAM MESAJI YAYIMLADI

Canlı olarak yayımlanan belediye meclis toplantısında Mansur Yavaş "Bizi izleyen halkımızı ve siz değerli meclis üyelerimizin kendilerinin ve ailelerinin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum. Cenab-ı Allah'tan nicelerine eriştirmesini niyaz ediyorum" dedi.

TAŞERONDA BELEDİYE ŞİRKETLERİNE TEDİYE YOKTU

Taşeronda belediye şirketleri bünyesindeki işçilere 13 günlük ilave tediye ödemeleri yapılmıyordu. Mansur Yavaş 'ın bu hamlesinin diğer belediyelere örnek olmasını bekliyoruz.

TAŞERON HABERLERİNDEN, İŞÇİ HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN