Taşeron ve 4/D'li İşçiler Ek Ödeme Alacak mı 2020

Taşeron işçiler ile kadroya geçen taşeron işçilere ve kamu işçilerine ek ödeme yapılıp yapılmayacağı, 3 aylık tavan ödemelerden işçilerin faydalanıp faydalanmayacağı merak ediliyor. İşte detaylar.

Taşeron ve 4/D'li İşçiler Ek Ödeme Alacak mı 2020

Kadroya geçen taşeron işçiler ek ödeme alacak mı?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca önceki gün müjdeli bir haber vermişti. Bakan Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile bir görüşme yapıldığını ve sağlık personellerine ek ödeme için anlaştıklarını söyledi. Yapılan anlaşma sonucu sağlık personellerine 3 aylığına ek ödemeler tavan fiyattan yapılacak. 

Bakan Koca açıklamasında,  İnsan kaynağımızın yeterliliği konusunda, 32 bin personel daha kadromuza dahil ediyoruz. Sn. Cumhurbaşkanımız ve maliye bakanımıza teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Sağlık personelimizin ek ödemelerinin 3 aylık zaman diliminde tavan %100 oranı olacağını da ifade etmek istiyorum. " demişti.

EK ÖDEME MÜJDESİ SONRASI DETAYLAR BEKLENİYOR

Bakan Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, ek ödemelerden sağlık personellerinin faydalanacağını söyledi. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmakta olan taşeron işçiler ile taşerondan kadroya geçen işçiler , bize yolladıkları mesajda ek ödemelerden faydalanıp faydalanamayacaklarını sormaya başladı. Biz de işçilerin sorularını yanıtlamak için bu yazımızı kaleme aldık.

Sağlık Bakanlığı tarfından yapılan açıklamada ek ödemelerin sağlık personellerine verileceği bildirildi. Memur, VHKİ, şoför, güvenlik görevlisi kadrolarına ek ödeme yapılıp yapılmayacağı henüz belli değil.  Ancak açıklamaya bakacak olursak tavan ödemelerinden sağlık personellerinin faydalanacağı görülmektedir. Anket için TIKLA KATIL

Peki sizce Sağlık Bakanlığı'nda çalışan taşeron işçilere ve kadroya geçen işçilere ek ödeme yapılmalı mı? Ne kadar yapılmalı? Aşağıdaki yorum kısmından taleplerinizi yazabilirsiniz.

EK ÖDEME AÇIKLAMASI GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN