Sağlık Bakanlığı Ek Ödeme İçin Detayları Açıkladı: Kimler Alacak , Taşerona, Güvenlik, Temizlik Görevlilerine var mı?

Sağlık personellerine 3 aylık süre içinde verilecek tavan döner sermayesi için açıklama geldi. Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan Covid-19 pandemisi nedeniyle sağlık tesislerinde ek ödeme yapılmasına ilişkin usul esaslar kamubulteni.com 'da. İşte detaylar.

Sağlık Bakanlığı Ek Ödeme İçin Detayları Açıkladı: Kimler Alacak , Taşerona, Güvenlik, Temizlik Görevlilerine var mı?

Son dakika : Ek ödeme için resmi yazı yayımlandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz gün bir açıklama yapmıştı. Bakan Koca , koronavirüse karşı alınan önlemlerle ilgili konuşmasında , sağlık personellerin döner sermaye ödemelerinin 3 aylığına tavan fiyattan yapılacağını söyledi. Bu açıklama sonrası genelge bugün yayımlandı.

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan resmi yazıda, "Sağlık Bakanlığı bünyesinde görev yapan sağlık çalışanlarına Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, daha önce yaptığı açıklamada ek ödeme ücretlerinin 3 ay yüzde 100 olarak tavandan yapılacağını açıklamıştı. 1 Mart 2020’den itibaren geçerli olacak ek ödemeye yönelik Bakanlık, usul ve esaslar yayınlandı. " denildi.

Covid-19 pandemisi nedeniyle sağlık tesislerinde ek ödeme yapılmasına ilişkin usul esaslar şu şekilde:

TAŞERONA VE KAMU İŞÇİLERİNE VAR MI?

Söz konusu usul ve esaslara baktığımızda taşeron ve kamu işçileri için bir maddeye yer verilmediği görüldü. 

Hastanelerde çalışan ve korona nedeniyle oldukça yoğun mesai yapan , hastalık riski ile karşı karşıya olan işçiler de ek ödemeden faydalanmak istiyor. 

TAŞERON VE KAMU İŞÇİSİ HABERLERİ İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN