Erdoğan, KİT Taşeronlarına Kadro Sloganına Sert Çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın Sivas 'taki mitingine katılan ve KİT 'lere kadro isteyen gruba sert şekilde uyarıda bulundu.

Erdoğan, KİT Taşeronlarına Kadro Sloganına Sert Çıktı

Son dakika haberi: Sivas 'ta ilk mitingine çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, KİT' lere kadro sloganları atan gruba sert çıktı.

Erdoğan 'ın konuşması sırasında sürekli olarak sloganlar atan ve  Kamu İktisadi Teşebbüsleri bünyesinde çalıştığı için kadroya geçemediği için kadro diyen bir grubu sert şekilde uyardı.

Erdoğan, KİT falan hepsinin kadrosunu verdik. Bu toplantıyı provoke etmeyin. Alışılmış bir lider değilim, olmadım da dedi.

Erdoğan 'ın açıklaması şu şekilde;

Sivas asırlar boyunca ticaretin sultan şehri oldu. O yüzden buraya sultan şehri deniyor. 31 Mart seçimleri çok önemli. Onun için rastgele ellere bu seçim bırakılamaz.

Biz KİT'lere kadroyu verdik. Şu toplantıyı provoke etmeyin. Alışılmış bir lider değilim. Alışılmış bir siyasetçi değilim. Toplantımızı provoke etmeyelim. Samimi olalım, dürüst olalım, bu toplantıyı da güzel bir şekilde çıkaralım.

Ne diyorlar; domates, patlıcan, patetes, sivri biber... Düşünün bir merminin fiyatı nedir düşünün. Kalkıyor patetes soğan domates bunlarla konuşuyorlar. Bizi George Hans bir yerlerden vurmak istiyor bunlar da George Hans'a ön ayak oluyorlar. Birileri marketlerde yapıyorlarsa geçenlerde Kabine toplantısıdna açıkladım. Gerekirse tanzim satışları belediyelerimiz eliyle kurarız en ucuz ürünleri buraya getiririz.''

Kamubulteni.com  | Ankara