Fenerbahçe'den Muhteşem Geri Dönüş: 2-1 İşte Maç Özeti ve Süper Lig Puan Durumu

Son dakika : Kadıköy'de Fenerbahçe Kayserispor karşılaşmasının son dakikaları oldukça hareketli geçti. 1-0 geride olan Fenerbahçe, 2 dakikada bulduğu 2 golle sahadan galip ayrıldı.

Fenerbahçe'den Muhteşem Geri Dönüş: 2-1 İşte Maç Özeti ve Süper Lig Puan Durumu

Fenerbahçe 'den muhteşem geri dönüş.

Korona arası sonrası Süper Lig bugün başladı. Bugün başlayan Süper Lig 'de ilk karşılaşma Fenerbahçe ile Kayserispor arasında oynandı. 

İlk yarıda iki takım da temkinli başladı. Karşılıklı top kayıpları,nın yaşandığı karşılaşmada 13 'üncü dakikada ev sahibi Fenerbahçe 'de Ozan Tufan doğrudan kırmızı kart aldı ve oyun dışında kaldı. 

Saat 20,30 'da başlayan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. 

İKİNCİ YARIDA ART ARDA GOLLER

İkinci yarıya Kayserispor hızlı başladı. Art arda ataklarla Fenerbahçe kalesinde gol arayan Kayserispor , ardığı golü 59 'uncu dakikada buldu. 

Kayserispor'da kazanılan serbest atışın başına Mensah geçti. Düzgün bir vuruşla topu kaleye gönderen Mensah, takımını 1-0 öne geçirdi.

MURİÇ VE EMRE OYUNU HAREKETLENDİRDİ

Karşılaşmada etkisiz taraf olan Fenerbahçe 'de oyuncu değişiklikleri meyvesini verdi ve Emre ile Vedat Muriç 'in oyuna girmesi ile ataklar başladı. 

Dakika 87 'de elle oynama sonrası Fenerbahçe penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Muriç, düzgün bir vuruşla durumu 1-1 'e getirdi.

Golden hemen sonra tempoyu düşürmeyen Fenerbahçe 'de sahneye bu sefer Luiz Gustavo çıktı. Uzaktan falsolu bir vuruşla kaleyi gören Gustavo , takımını öne geçirdi. 

Karşılaşma Fenerbahçe 'nin 2-1 'lik üstünlüğü ile sona erdi.

TRABZONSPOR KAZANDI

Bugünün bir diğer maçı Göztepe Trabzonspor karşılaşması da Trabzonspor'un 3-1 'lik üstünlüğü ile sona erdi. 

İşte lig puan durumu: