'Ersun Yanal İstifa' Sesleri Sonrası Teknik Direktörlüğe Alex Düşünülüyor

Fenerbahçe 'nin efsane futbolcusu Alex De Souza'yı Ersun Yanal 'ın yerine teknik direktörlük için düşündüğü öğrenildi.

'Ersun Yanal İstifa' Sesleri Sonrası Teknik Direktörlüğe Alex Düşünülüyor

Fenerbahçe 'da Alex sesleri.

Galatasaray karşılaşması sonrası Ersun Yanal 'ın istifası gündemde en çok konuşulan konular arasında oldu. Taraftarlar , sosyal medya üzerinde yaptıkları paylaşımlarda Ersun Yanal !'ın istifasını isterken henüz istifa açıklaması gelmedi.

Sosyal medya üzerinde Ersun Yanal 'in istifa ettiği iddiaları dolaşırken henüz bu konuda resmi açıklama gelmedi. Ersun Yanal 'ın istifa edecei iddialarının konuluşlması sonrası Alex De Souza gündeme geldi. 

Yönetimin yeni teknik direktör için çalışmalara başladığı belirtilirken eski futbolcunun takımın başına getirileceği bildirildi. 

Fenerbahçe 'nin efsane eski futbolcusu Alex De Souza,  teknik direktörlük için ilk düşünülen isim oldu. 

SEZON ORTASINDA GÖREVİ KABUL ETMEYEBİLİR

Konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında Alex 'in sezon ortasında görevi kabul etmeme ihtimalinin olduğu bildirildi. Bunun ardından yönetim , diğer eski futbolcular Tuncay Şanlı-Emre Belözoğlu-Volkan Demirel üçlüsü ile sezon sonuna kadar devam etmeyi düşünüyor.

Brezilya ’da yaşamakta olan Fenerbahçe 'n in efsane futbolcusu Alex de Souza, Fenerbahçe’yi eski tercümanı Samet Güzel aracılığıyla anbean takip ediyor.

Güzel, takımının bütün maçlarını yerinde izleyerek Alex De Souza 'ya konu hakkında bilgi verdi. 

Öte yandan Alanyaspor'da başarılı bir sezon geçiren Erol Bulut 'un da gelecek sezon teknik direktörlük için düşünüldüğü bildirildi. 

Düşünülen diğer isimler ise Abdullah Avcı ve Tayfun Korkut.

Peki sizce Fenerbahçe 'de teknik direktörlük koltuğuna kim getirilmeli? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.