Kocaeli Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğünde yapılacak yazılı ve sözlü sınavla Sözleşmeli Bilişim personeli alımı yapacak.

Kocaeli Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

Kocaeli Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak 

Kocaeli Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. 11 Kasım 2022 Tarihli ve 32010 Sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan alım ilanına göre Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğünde yapılacak yazılı ve sözlü sınavla 3 Sözleşmeli Bilişim personeli alımı yapacak.

Başvurular başladı

Adaylar, ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren (11.11.2022-25.11.2022) 15 gün içinde başvuruda istenen belgeleri, son başvuru tarihi mesai bitimine kadar ilanda belirtilen müracaat adresine şahsen teslim edecek veya posta yolu ile göndereceklerdir.

Adaylardan aranan genel şartlar aşağıdaki gibidir

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
  • Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak.
  • Son başvuru tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak.
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak.
  • 657 sayılı Kanunun 53. Maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevine devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engelli bulunmamak.
  • Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamazlar.

Kocaeli Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanının tamamına ulaşmak ve adaylardan aranan özel şartları incelemek için TIKLAYIN