Diyanet İşlerinden Atama Bekleyen Adaylar İçin Tarih Geldi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, sözleşmeli imam hatip, müezzin kayyım, ve Kur’an Kursu öğreticisi alımına yönelik adayların 17 Ekim tarihiyle tercih yapabileceğini belirtti.

Diyanet İşlerinden Atama Bekleyen Adaylar İçin Tarih Geldi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, sosyal medya hesabı üzerinden atama bekleyenler için bir açıklama yaptı. 3-16 Ocak tarihlerinde sözlü sınavda başarılı olan ve atama bekleyen adayların tercih işlemlerini yapabileceği tarihi açıkladı.

Başkan Ali Erbaş, yaptığı açıklamada, ‘’3-16 Ocak 2022 tarihlerinde Sözleşmeli İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticisi alımına yönelik gerçekleştirdiğimiz sözlü sınavda başarılı olan ve atama bekleyen adaylarımız, 17 Ekim 2022 itibariyle tercih yapabileceklerdir. Milletimize ve camiamıza hayırlı olsun’’ ifadelerini kullandı.

Yeni alımlar için yapılacak sınavdan da bahseden Erbaş, ‘’27 Kasım 2022'de yapılacak DHBT sınavının ardından yine Başkanlığımızca Diyanet Akademisi bünyesinde eğitim için Sözleşmeli İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticisi aday alımına yönelik sınav yapılacaktır. Tüm adaylarımıza muvaffakiyetler diliyorum’’ dedi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /