Ücretli Öğretmenlik Başvuru Sonuçları Açıklanmaya Başladı

İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, 2020 yılı ücretli öğretmenlik başvuru sonuçlarını açıklamaya başladı.

Ücretli Öğretmenlik Başvuru Sonuçları Açıklanmaya Başladı

Ücretli öğretmen alımı sonuçları açıklanmaya başladı.

İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından art arda açıklamalar yapıldı. Yapılan açıklamalarda 2020-2021 eğitim öğretim yılında , okullarda görevlendirmek üzere yapılan ücretli öğretmen alımının sonuçlarına yer verildi.

TÜM İLLER AÇIKLANMADI

İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından yapılan açıklamalarda , ücretli öğretmen alımında listelerin belirlendiği ve ücretli öğretmen olarak çalışmaya hak kazanan adayların belirlendiği, adaylara geri dönüş yapıldığına yer verildi. 

Kazanan adaylara yapılan tebliğ sonrası evrak teslimi sürecine girildiğine yer verildi.

Henüz birçok şehirde sonuçlar hakkında açıklama yapılmadı. İller, önümüzdeki günlerde sonuçları açıklamaya devam edecek.

SONUÇ DUYURUSU

Yayımlanan sonuç duyuruları şu şekilde:

"İlimiz Milli Eğitim Müdürlüğünce 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem için ücretli öğretmen olarak görevlendirilmek üzere aranarak kendisine tebliğ yapılan ilgililerin hazırlaması gereken belgeler:

1- Nüfus Cüzdanı 
2- Diploma/Formasyon belgesi
3- e-devlet üzerinden mezuniyet belgesi
4- KPSS Sonuç Belgesi
5- Adli Sicil Kaydı
6- Sağlık Raporu (Aile Hekiminden)
7- Ziraat Bankası Bolu Merkez Şubeden açılacak maaş hesabı İban Numarası (Onaylar çıktıktan sonra Milli Eğitim Müdürlüğüne elden teslim edilecektir)
8-Özel Eğitim branşı için görevlendirilmek üzere arananlardan Özel Eğitim Setifikası"

SONUÇLAR NASIL ÖĞRENİLECEK?

Başvuru sonuçları duyuruları , başvuru yaptığınız şehrin ya da ilçenin Milli Eğitim Müdürlüğü sayfasından duyurulacak. Sonuçlar ise adaylara tebliğ edilecek. Örnek: ankara.meb.gov.tr adresinden Ankara 'daki sonuçlar açıklanacak.