TİGEM Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

Son dakika haberi: Tarım İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından bir duyuru yayımlandı ve personel alımı sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

TİGEM Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

TİGEM personel alımı sonuçları açıklandı.

Tarım İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda geçtiğimiz ay başvurusu alınan personel alımının sonuçlarının açıklandığına yer verildi. Sonuç duyurusu şu şekilde:

"Giriş sınavının yazılı bölümüne katılmaya hak kazanan aşağıdaki listede yer alan adaylar, ilanda belirtilen mezun olunan programa göre KPSSP3, KPSSP93 ya da KPSSP94 puan türünden en yüksek puanı alan adaydan başlamak ve atama yapılması planlanan pozisyon sayısının 10(ON) katını geçmemek üzere sıralamaya tabi tutularak belirlenmiştir.

1) SINAVA GİRMEYE HAK KAZANAN ADAYLAR

2) SIRALAMAYA GİREMEYEN ADAYLAR

3) BAŞVURUSU UYGUN OLMAYANLAR

Başvurusu kabul edilen adaylar;

1) Sınav ücreti olan 100 TL (yüz) ücreti 13.01.2021-22.01.2021 tarihleri arasında http://gaziodm.gazi.edu.tr/ adresinden T.C. Kimlik Numaralarını girerek banka/kredi kartı ile (kart numarası girilerek) ödeyerek (Havale, EFT veya diğer yollarla yapılan ödemeler işleme alınmaz),

2) Ödeme yapılmasına müteakip aday işlemleri sistemi olan https://basvuru.gazi.edu.tr adresine tıklayıp T.C. Kimlik Numaralarını girerek başvurular bölümündeki gerekli alanları doldurmak suretiyle sınava başvurabileceklerdir.

3) Sınav başvurusu sırasında “SÜRESİZ VE GEÇERLİ BİR HES KODU OLMADAN” başvuru yapılamayacaktır.

4) Aday giriş belgeleri,http://gaziodm.gazi.edu.tr/ adresinde ilan edilecektir.

5) Sınav 06.02.2021 tarihinde Ankara’da yapılacaktır."

Sınav Başvuru Sonuçları