Şeker Fabrikaları'ndan Kura Çekimi Duyurusu (İşkur Mülakat Listesi Tarihi)

Türkiye Şeker Fabrikaları'ndan kura sonuçları hakkında bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada kura çekiminin gerçekleştiğine yer verildi. İşte mülakat listesi duyurusu.

Şeker Fabrikaları'ndan Kura Çekimi Duyurusu (İşkur Mülakat Listesi Tarihi)

Şeker Fabrikasından kura sonucu duyurusu.

Şeker Fabrikaları tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada kura çekiminin 21 Ocak 2020 günü saat 09.00 'da başlayacağına yer verildi. 

İşte Şeker Fabrikaları tarafından yayımlanan duyuru:

Şirketimizin çeşitli pozisyonlardaki eleman ihtiyacını karşılamak üzere 31.12.2019 tarih ve 06.01.2020 tarihleri arasında İş-Kur kanalıyla açmış olduğu iş ilanlarına başvurular tamamlanmıştır. KPSS puanı ile başvurular dışındaki iş başvuruları için 21.01.2020 Salı Günü aşağıda açık adresi bulunan Korkut Ata Kongre Ve Kültür Merkezinde Saat 09.00 itibariyle Noter huzurunda kura işlemi gerçekleştirilecek, 23.01.2020 tarihinde sınava katılma hakkı kazananların listesi internet sitemizde yayımlanacaktır.

KPSS puanı ile sıralamaya girerek sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların Kimlik, öğrenim belgesi, öğrenim belgesinin E-Devletten alınmış çıktısı, ehliyet ve askerlik durum belgesi 24.01.2020 tarihine kadar iş başvurusunda bulundukları Fabrikanın Personel Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Belgelerin kontrolünde, talep şartlarını taşımayan adayların başvuruları kabul edilmeyecek, yanıltıcı belge, eksik/yanlış beyan veya herhangi bir sorun çıkması halinde ilgili sınava alınmayacaktır.

Kura sonucu belirlenecek adayların belge teslim tarihi ise kura sonuçlarının sitemizde yayımlanmasını takiben açıklanacaktır.

Sözlü sınavlar sonucunda başarılı olarak işe başlatılmaya hak kazanan adaylardan istenilecek sağlık kurulu raporunda; işlerimizin tehlikeli/çok tehlikeli işler kapsamında olması nedeniyle “tehlikeli/çok tehlikeli işlerde, yüksekte ve vardiyalı işlerde çalışabilir” ibarelerinin olması gerekmektedir. Söz konusu raporu alamayan adaylar işe başlatılamayacaktır.

KURA SONUCU AÇIKLAMA TARİHİ

Şeker Fabrikaları tarafından yayımlanan duyuruda kura çekimin 21 Ocak günü yapılacağına , sonuçların ise 23 Ocak 2020 Perşembe günü yayımlanacağına yer verildi. 

Siz de aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız kadroyu ve şehri yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

KPSS puanı ile sıralamaya girerek sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların Kimlik, öğrenim belgesi, öğrenim belgesinin E-Devletten alınmış çıktısı, ehliyet ve askerlik durum belgesini başvuru yaptıkları Fabrikanın Personel Müdürlüğüne teslim etmesi gerekmektedir.

İlana başvuran ve kura sonucunu bekleyenler bu sayfada  TIKLA KATIL

SONUÇ LİSTESİ YAYIMLANDIĞINDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN
İOS için >>>> TIKLAYIN