Şeker Fabrikaları 1500 Personel Alımı Nihai Listesi (Kura Çekimi Ne Zaman?)

Şeker Fabrikalarına en az lise mezunlarından 1500 işçi alınıyor. İşçi alımında başvurular geçtiğimiz hafta alındı. Başvuru sonuçları için bekleyiş başladı. İŞKUR 'dan yapılan açıklamada nihai listelerin yayımlanmaya başladığına yer verildi.

Şeker Fabrikaları 1500 Personel Alımı Nihai Listesi (Kura Çekimi Ne Zaman?)

Şeker Fabrikaları 1500 işçi alımında nihai listeler belli oldu.

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ tarafından geçtiğimiz hafta yayımlanan ve başvurusu İŞKUR üzerindne alınan 1500 personel alımında kura çekimi için geri sayım devam ediyor. İşçi alımında sonuç için bekleyiş devam edereken İŞKUR , ilana başvuru yapan ve kura ile KPSS puan sıralamasına tabi olacak adayların listeisni yayımladı. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

ŞLeker Fabrikaları tarafından yayımlanan duyuruda lise , ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından 1500 personel alınacağına yer verilmişti. Alınacak personellerin mezuniyet ve şehirlere göre dağılımı şu şekilde;

NİHAİ LİSTE YAYIMLANDI

İŞKUR tarafındna yayımlanan duyuruda şeker fabrikaları işçi alımında nihai listelerin yayımlanmaya başladığına yer verildi. Nihai listeye bakmak için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekmektedir. 

https://esube.iskur.gov.tr/

Yukarıdaki linke tıklayın ve açılan sayfada iş arayan kısmından girişinizi yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıa çıkan ekranda İŞ BAŞVURULARIN yazan kısma tıklayın. Oraya tıkladıktan sonra karşınıza , daha önce yaptığınız iş başvuruları gelecek. Burada Şeker Fabrikası ilanına tıklayın.

İlan nosu yazan kısma tıkladığınızda karşınıza başvuru yaptığınız sayfa çıkacak. Burada en altta solda NİHAİ LİSTE butonunu göreceksiniz. 

Nihai Liste: O kadroya ve o şehre başvuru yapan toplam aday sayısını gösterir. Bu adaylar kuraya ya da KPSS puan sıralamasına tabi tutulacak.

Kura çekimi ise 21 Ocak 2020 günü yapılacak.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız kadroyu, şehri ve nihai listedeki aday sayısını yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

KURA ÇEKİMİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN