Polis Akademisi'nden PAEM, POMEM ve PMYO Duyurusu: Sonuçlar Belli Oldu

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir son dakika duyurusu yayımlandı. Yayımlanan duyurularda POMEM, PAEM ve PMYO eğitim sonu sınav sonuçlarına yer verildi.

Polis Akademisi'nden PAEM, POMEM ve PMYO Duyurusu: Sonuçlar Belli Oldu

Polis Akademisi 'nden son dakika POMEM, PMYO ve PAEM duyuruları.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından art arda duyurular yayımlandı. Yayımlanan duyurularda eğitim sonu sınav sonuçlarına yer verildi. 

Akademi 'den yapılan son dakika açıklamaları şu şekilde:

"PMYO ve POMEM Eğitim Sonu Sınav Sonuçları
  06 Eylül 2020
10 Temmuz 2020 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsünde yapılan PMYO ve POMEM Eğitim Sonu Sınav sonuçları açıklanmıştır."

PMYO Eğitim Sonu Sınav Sonuçları
  06 Eylül 2020
Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüklerinde eğitim-öğretim süresini başarıyla tamamlayıp, 04-05 Eylül 2020 tarihlerinde  yapılan polis memurluğu kadrosuna aday memur olarak atanacaklara uygulanan sınav sonuçlarına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

PAEM Mahkeme Kararı Gereği Yapılan Eğitim Sonu Sınavı Sonuçları
  06 Eylül 2020
Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde eğitim-öğretim dönemini tamamlayan öğrencilere yönelik; 03 Haziran 2015 tarihli ve 29375 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Emniyet Genel Müdürlüğü kadrolarına polis memuru ve komiser yardımcısı rütbelerine aday memur olarak atanacaklara uygulanacak sınav yönetmeliği” doğrultusunda eğitim sonu sınavı yapılmıştır.
Eğitim sonu sınavında başarısız olan öğrencilerin açmış oldukları dava sonucuna istinaden 27.08.2020 tarihinde mahkeme kararı gereği eğitim sonu sınavı yapılmıştır.

Sonuçlar için pa.edu.tr adresine gidebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA