Ön Lisans KPSS Sonuçları İçin Büyük Gün Geldi Sonuçlar Açıklanıyor Saati Belli Oldu Mu?

2022 KPSS önlisans sonuçları için bekleyen adaylar için büyük gün geldi. yüzbinlerce aday KPSS önlisans sonuçlarını sorgulatıyor. Peki sonuçlar açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak, sonuçlara nasıl bakılır…

Ön Lisans KPSS Sonuçları İçin Büyük Gün Geldi Sonuçlar Açıklanıyor Saati Belli Oldu Mu?

Bu sene bir yayınevinde KPSS ile aynı soruların çıktığına yönelik iddialar sonrası soruşturma devam ederken gözler KPSS sonuçlarına çevrildi. Eylül ayında başvuruları alınan önlisans KPSS sonrası sınav, 9 Ekim 2022 tarihinde yapılmıştı.

Sınavdan sonra adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ederken gözler ÖSYM’ye çevrildi. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada 2022 Önlisans KPSS’nin açıklanacağı tarih belirtildi.

Sonuçlar Bugün Açıklanıyor

ÖSYM tarafından yapılan 2022 KPSS Önlisans sonuçları bugün açıklanıyor. ÖSYM resmi web sayfası üzerinden yapılan açıklamada sonuçların 3 Kasım 2022 tarihinde açıklanacağı belirtildi.

Saati Belli Oldu Mu?

ÖSYM tarafından sonuç açıklama için henüz resmi bir saat açıklanmadı. Gün içerisinde herhangi bir saatte açıklanabilir. Sonuçlar açıklandığında anında haberdar olabilmek için uygulamamızı indirebilirsiniz.

Sonuçlar Nereden Öğrenilebilecek

Sonuçlar, ÖSYM’nin resmi web sayfası üzerinden öğrenilecek. Aday işlemleri sistemi üzerinden 2022 KPSS Önlisans sonuçlarına erişilebilecek.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /