Nevşehir, Sakarya ve Tekirdağ Adliyesi Personel Alımı Sonuçları Açıklandı mı 2021 | Adalet Bakanlığı CTE Sonuçları İKM, Katip, Mübaşir 2021

Nevşehir Adliyesi, Sakarya Adliyesi ve Tekirdağ Adliyesi bünyesine en az lise mezunları arasından sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağı açıklanmıştı. İlanın başvuru sonuçları için geri sayımda sona gelindi.

Nevşehir, Sakarya ve Tekirdağ Adliyesi Personel Alımı Sonuçları Açıklandı mı 2021 | Adalet Bakanlığı CTE Sonuçları İKM, Katip, Mübaşir 2021

Nevşehir Adliyesi, Sakarya Adliyesi ve Tekirdağ Adliyesi personel alımı sonuçları açıklandı mı?

Nevşehir Adliyesi , Sakarya Adliyesi ve Tekirdağ Adliyesi personel alımı için geri sayımda sona gelindi. KPSS 70 puan şartı ile alınan başvuruların ardından adaylar sonuçların açıklanmasını bekliyor. Edindiğimiz son bilgilere göre adliyelerde listelerin tamamlanmasında sona gelindiği ve önümüzdeki günlerde sonuçların kamuoyu ile paylaşacağı öğrenildi.

Her kadro için belirli bir sayıda aday mülakata KPSS puan sıralamasına göre çağrılacak. İKM ve güvenlik alımında adaylar boy kiloya, katip alımında ise adaylar klavye aşamasına alınacak. 

KAÇ KATI ADAY MÜLAKATA ÇAĞRILACAK?

İKM alımında alınacak sayının 3 katı mülakatlara çağrılacak. Sıralama KPSS puanına göre yapılacak.

Katip alımınd alınacak sayının 20 katı, mülakatlara çağrılacak. Sıralama KPSS puanına göre yapılacak.

Mübaşir alımında alınacak sayının 3 katı, mülakatlara çağrılacak. Sıralama KPSS puanına göre yapılacak.

Güvenlik görevlisi alımında 3 katı aday mülakatlara çağrılacak. Sıralama KPSS puanına göre yapılacak.

Siz kaç KPSS ile hangi kadroya başvuru yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

SONUÇLAR

Sonuçların 25 Mart tarihinden itibaren açıklanması bekleniyor. Bu hafta ve devam eden günlerde açıklanacak sonuçlar ile adaylara mülakat tarihi verilecek. Sonuçlar açıklandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN