Nevşehir Belediyesi Memur ve Zabıta Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı-İşte KPSS Taban Puanları

Nevşehir Belediye Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda memur alımı başvuru sonuçlarının açıklandığı, her kadro için mülakata çağrılan adayların tespit edildiğine yer verildi.

Nevşehir Belediyesi Memur ve Zabıta Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı-İşte KPSS Taban Puanları

Nevşehir Belediyesi memur alımı sonuçları.

Nevşehir Belediye Başkanlığı memur alımı başvuru sonuçları hakkında duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda TAHSİLDAR, VEZNEDAR, BİLGİSAYAR İŞLETMENİ, MUTEMET, V.H.K.İ. MEMUR ve ZABITA MEMURU kadroları için sözlü mülakata girmeye hak kazanan kişilerin isim listesine ve KPSS Taban puanlarına yer verildi. 

"Zabıta Memuru Ve Memur Alımı Sınavına Girmeye Hak Kazanan Adaylar" başlığı ile yayımlanan sonuç duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

"SINAVA GİRMEYE HAK KAZANAN ADAYLARIN DİKKATİNE ;

Sözlü ve Uygulamalı sınav;

Sınav Giriş Belgeleri adaylara sınav giriş yerinde verilecektir.

Adaylar sınava gelirken resimli kimlik belgelerini (Nüfus cüzdanı, ehliyet vb.) yanlarında bulunduracaklardır.

Sözlü Sınav : Zabıta Memuru alımı için 16/12/2020 tarihinde Saat : 09:00’da başlamak üzere,

 Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür Merkezinde (Sümer Mahallesi Millet Caddesi) yapılacaktır. Uygulamalı sınav ise 17/12/2020 tarihinde Saat : 09:00’da başlamak üzere, Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda yapılacaktır. Adaylar Spor Kıyafetlerini yanlarında bulunduracaklardır.

Memur alımı için 18/12/2020 tarihinde Saat : 09:00’da başlamak üzere,

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür Merkezi (Sümer Mahallesi Millet Caddesi) Sözlü sınav yapılacaktır. Sınav aynı gün içinde bitirilemez ise ertesi gün devam edilecektir."

MÜLAKATA GİRECEKLERİN LİSTESİ VE KPSS TABAN PUANLAR