MSB Uzman Yardımcısı Alımı Sonuçları ve KPSS Taban Puanları Açıklandı: Sırada Memur Alımı Sonuçları Var

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı memur alımı hakkında açıklama geldi ve uzman yardımcısı alımı sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

MSB Uzman Yardımcısı Alımı Sonuçları ve KPSS Taban Puanları Açıklandı: Sırada Memur Alımı Sonuçları Var

MSB memur alımı sonuçları açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı personel alımı sonuç duyurusu şu şekilde:

1. Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığında istihdam edilmek üzere Uzman Yardımcısı Temini 05-09 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. 

2. Başvurusu kabul edilen adaylardan, alım yapılacak her unvan için kadro sayısının 4 katı kadar aday ilgili KPSS puanına göre sıralanarak taban puanlar belirlenmiştir. 

3. Adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte Milli Savunma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sosyal İşler Daire Başkanlığı Eğitim Merkezi'nde (Emniyet Mahallesi, Celal Bayar Blv. 77-A, 06560 Yenimahalle / ANKARA ) hazır bulunacaklardır.  

4. Belirtilen tarihte sınav merkezinde bulunmayan adaylar sınav haklarını kaybedeceklerdir. 

5. Adaylar sınava gelirken Başvuru Kılavuzunda belirtilen belgeleri getireceklerdir.  

6. Adayların sınava gelirken belgelerinin aslı ile birlikte fotokopilerini de getirmeleri gerekmektedir. Ancak getirilen belgelerin asılları teslim edilmeyecek, adayın kendisinde kalacaktır. 

7. Adayların (Cep telefonu, akıllı saat, fotoğraf makinesi v.b.) ses ve görüntü kaydedici cihazlar ile sınav merkezine girişi kabul edilmeyecektir.  

8. Adayların başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşıldığında veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edildiğinde, temin sürecinin hangi aşamasında olursa olsun işlemleri sonlandırılacaktır. 

9. Mülakata gelmeden önce ilgili açıklamaları ve başvuru kılavuzunu tekrar okuyunuz ve çağrıldığınız tarihi mutlaka bir kez daha kontrol ediniz. 

10. Adaylar Hayat Eve Sığar Uygulamasından alacakları HES Kodunun Kare Kodlu çıktısını yanlarında getireceklerdir. Bu kapsamda;  

    a. Nizamiye girişinde HES Kodu (Hayat Eve Sığar) Sorgulaması yapılacak, 

    b. HES Kodu olmayan ve HES Kodu sorgulama sonucu RİSKLİ olan adaylar Nizamiyeden içeri alınmayacak, HES Kodlarını tedarik etmesi sonrasında sınava alınacak, 

11. Koronavirüse karşı tedbirler kapsamında; sınav merkezine girişten itibaren yapılan tüm uyarılara uyarak belirli bir disiplin içinde hareket edilmesi, sosyal mesafenin korunması, maskelerin usulüne uygun bir şekilde takılması önem arz etmektedir. 

12. Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca posta veya telefon ile tebligat yapılmayacaktır. 

13. Başvuru sonucunuzu E-devlet şifrenizle giriş yaptıktan sonra Tercihlerim menüsü altından öğrenebilirsiniz.

Giriş yapmak için  tıklayın

KPSS TABAN PUANI KAÇ?

MEMUR ALIMI SONUÇLARI NE ZAMAN?

Bu sonuç duyurusu uzman yardımcısı alımının sopnuçlarıdır. MSB 134 memur alımı sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli değil. Sonuçlar açıklandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN