MSB Öğretmen ve Mühendis Subay Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada öğretmen ve mühendis sınıflarına subay alımı başvuru sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

MSB Öğretmen ve Mühendis Subay Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

MSB öğretmen ve mühendis sınıfı subay alımı sonuçları açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada öğretmen ve mühendis sınıfı subay alımı sonuçlarının açıklandığına yer verildi. Milli Savunma Bakanlığı, Milli Savunma Üniversitesi ile Kuvvet Komutanlıklarına Dış Kaynaktan 2019 Yılı Öğretmen ve Mühendis Sınıfı Subay Temini Seçim Aşaması Faaliyetleri 24 - 26 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Mülakatlara çağrılan adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarihte, saat 08.00'da MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/ANKARA adresinde hazır bulunacaklardır.

İşte duyuru:

Seçim aşaması faaliyetleri iki gün sürecektir.

    a. Birinci gün; Evrak Kontrol, Fiziki Değerlendirme, Kişilik Değerlendirme Testi, Fiziki Yeterlilik Testi,

    b. İkinci gün; Mülakat aşamalarından oluşmaktadır.

Tüm adayların sınavlara gelirken Fiziki Yeterlilik Testi için spor kıyafeti (Eşofman, spor şortu, spor fanilası, spor ayakkabısı vb.) getirmeleri gerekmektedir.

Adaylar sınavlara gelirken Başvuru Kılavuzunda belirtilen belgeler ile birlikte e-devlet şifrelerini de beraberinde getireceklerdir. 

Spor yapmasında sakınca bulunmadığına dair tek hekim raporu getirmeyen adaylar "Fiziki Yeterlilik Testi" ne alınmayacaklardır.

Adayların sınavlara gelirken belgelerinin aslı ile birlikte fotokopilerini de getirmeleri gerekmektedir. Ancak getirilen belgelerin asılları teslim edilmeyecek, adayın kendisinde kalacaktır.

Cep telefonu ile sınav merkezine giriş kabul edilmeyecektir.

Adayların başvuru şartlarını taşıyıp taşımadıkları, getirecekleri belgeler üzerinden kontrol edilecektir. Adayların başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşıldığında veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edildiğinde, temin sürecinin hangi aşamasında olursa olsun adaylıkları sonlandırılacaktır.

Seçim aşaması faaliyetlerine gelmeden önce ilgili açıklamaları ve başvuru kılavuzunu tekrar okuyunuz ve çağrıldığınız tarihi mutlaka bir kez daha kontrol ediniz.

Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca posta veya telefon ile sınav tarihi tebliğ edilmeyecektir.

Ön başvuru sonucunuzu ve sınav tarihinizi görmek için tıklayın

İşte istenen evraklar: