MSB İşçi Alımı İtiraz Sonuçları PERTEM'de Yayımlandı

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir açıklama yapıldı ve işçi alımı itiraz sonuçlarının duyurulduğuna yer verildi.

MSB İşçi Alımı İtiraz Sonuçları PERTEM'de Yayımlandı

MSB işçi alımında itiraz sonuçları açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı PERTEM üzerinden yayımlanan duyuruda geçen sene yapılan işçi alımında itirazların geçen ay alındığı ve alınan itirazların incelenip sonuçların açıklandığına yer verildi. "Millî Savunma Bakanlığına bağlı iş yerlerinde istihdam edilmek üzere 19 Ekim-13 Kasım 2020 tarihleri arasında ve 04 Aralık 2020 tarihinde yapılan işçi alım sınavı sonuçları 21 Aralık 2020 tarihinde Bakanlığımız resmi internet sitesinde yayımlanarak adaylara tebliğ edilmiştir." başlığı ile yayımlanan duyuru şu şekilde:

" Sınav sonuçlarına ilişkin olarak yapılan itiraz başvuruları ilgili sınav komisyonlarınca 08-14 Ocak 2021 tarihleri arasında alınmıştır. Sınav komisyonlarına yazılı olarak itiraz etmiş olan adayların itiraz dilekçelerinin değerlendirilmesi süreci sona ermiştir. Sınav sonucuna itiraz eden adaylar, itirazlara ilişkin değerlendirme sonuçlarını, aşağıda belirtilen linkten T.C. kimlik numarası ile sorgulama yaparak öğrenebileceklerdir.

 Bu ilan ilgililere tebligat niteliğinde olup işçi alım sınav sonucuna itiraz eden adayların itirazlarına ilişkin değerlendirme sonuçları ile ilgili olarak başkaca bir tebligat yapılmayacaktır.

İtiraz sonuçlarına ulaşmak için  TIKLAYIN"