MSB Hukuk Sınıfı Subay Alımı Sonuçları Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı PERTEM'de yayımladığı duyuruda hukuk sınıfı subay alımı sonuçlarını açıkladı.

MSB Hukuk Sınıfı Subay Alımı Sonuçları Açıklandı

MSB 'den hukuk sınıfı subay alımı duyurusu.

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. PERTEM'de bugün yayımlanan duyuruda , hukuk sınıfı subay alımına başvuru yapan ve seçim aşamalarına girmeye hak kazanan adayların 175 TL olan başvuru ücretini yatırması gerektiğine yer verildi.

PERTEM'de yayımlanan duyuru şu şekilde;

1. Hukuk sınıfı subay temini kapsamında başvuruları 13 Ocak 2020 tarihi itibari ile tamamlanmıştır. Aşağıda belirtilen hususları okumayı müteakip şahsi ilanınızı görmek için sayfa sonunda "bulunan linke tıklayınız.

2. Başvuru kılavuzunda belirtilen başvuru süresince başvuru yapmayanlar, başvuru şartlarını sağlamayanlar ve iç kaynaktan temin edilecekler için adaylığı uygun görülmeyenler yazılı sınav için para yatırması durumunda yazılı sınava alınmayacak, yatırdıkları para iade edilmeyecektir. 

Yazılı sınav Milli Savunma Bakanlığı adına Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi tarafından yapılacaktır. Yazılı sınava girebilmek için 24 Ocak 2020 saat 16.00 ' a kadar aşağıdaki IBAN/hesap numarasına 175,00 TL. sınav ücretini yatırınız. 

SINAV ÜCRETİ YATIRILACAK HESAP NO/IBAN

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

HALK BANKASI MERKEZ ŞUBESİ

ŞUBE KODU: 194

HESAP NO: 06000072

IBAN: TR63 0001 2009 1940 0006 0000 72

Havale/EFT formu açıklama bölümüne MUTLAKA SIRASIYLA T.C. KİMLİK NUMARANIZI ve ' MSB SINAVI ' ifadesini yazınız. Aksi takdirde gerekli tespitler yapılamayabilecektir. Havale/EFT dekontunu talep edildiği takdirde ibraz etmek üzere yanınızda bulundurunuz. 

Yazılı sınavı müteakip daha sonra bildirilecek tarihlerde kayıt-kabul işlemleriniz yapılacaktır. Kayıt-kabul işlemleri esnasında Başvuru Kılavuzunda yer alan şartları (yaş ve öğrenim durumu dahil) karşılamadığınızın tespiti durumunda adaylığınız sonlandırılacak, yazılı sınav için yatırdığınız ücret iade edilmeyecektir. 

Sonucunuzu görmek için tıklayın

Lise mezunu subay astsubay alımı için TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA