MSB Hukuk Sınıfı Subay Alımı Başvuru Sonuçları Belli Oldu

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı 2021 yılı hukuk sınıfı subay alımı başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

MSB Hukuk Sınıfı Subay Alımı Başvuru Sonuçları Belli Oldu

Hukuk Sınıfı Subay alımı sonuçları açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı Hukuk Sınıfı subay alımı başvurularını 14 Şubat tarihine kadar almıştı. Başvuruların tamamlanmasının ardından sonuçların açıklandığına yer verildi. Sonuçlarda mülakata girmeye hak kazananların 26 Şubat'a kadar 200 lira sınavü creti yatırması gerekmektedir. 

Başvuru ücreti ile ilgili yayımlanan duyuruda, "Başvuru kılavuzunda belirtilen başvuru süresi içerisinde başvuru yapmayanlar, başvuru şartlarını sağlamayanlar ve iç kaynaktan temin edilecekler için adaylığı uygun görülmeyenler yazılı sınav ücretini yatırmış olsalar dahi yazılı sınava alınmayacak, yatırmış oldukları sınav ücreti iade edilmeyecektir.

Yazılı sınav Milli Savunma Bakanlığı adına Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi tarafından yapılacaktır. Yazılı sınava girebilmek için 26 Şubat 2021 saat 16.00 ' a kadar aşağıdaki IBAN/hesap numarasına 200,00 TL. Sınav ücretini yatırınız.

SINAV ÜCRETİ YATIRILACAK HESAP NO/IBAN
ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
HALK BANKASI MERKEZ ŞUBESİ
ŞUBE KODU: 194
HESAP NO: 06000072
IBAN: TR63 0001 2009 1940 0006 0000 72

Havale/EFT formu açıklama bölümüne MUTLAKA SIRASIYLA T.C. KİMLİK NUMARANIZI , AD SOYAD ve ' MSB SINAVI ' ifadesini yazınız. Aksi takdirde gerekli tespitler yapılamayabilecektir. Havale/EFT dekontunu talep edildiği takdirde ibraz etmek üzere yanınızda bulundurunuz.

Yazılı sınavda başarılı olmanızı müteakip daha sonra bildirilecek tarihlerde kayıt-kabul işlemleriniz yapılacaktır. Kayıt-kabul işlemleri esnasında Başvuru Kılavuzunda yer alan şartları (yaş ve öğrenim durumu dahil) karşılamadığınızın tespiti durumunda adaylığınız sonlandırılacak, yazılı sınav için yatırdığınız ücret iade edilmeyecektir." denildi.

Şahsi ilanınızı görmek için tıklayın