MSB 134 Memur Alımı Sonuçları Açıklandı mı? Personel Alımında KPSS Taban Puan Kaç Olur?

Milli Savunma Bakanlığı geçen ay başvurusu alınan memur alımının sonuçlarını açıkladı mı? MSB PERTEM personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

MSB 134 Memur Alımı Sonuçları Açıklandı mı? Personel Alımında KPSS Taban Puan Kaç Olur?

MSB memur alımı sonuçları açıklandı mı?

Milli Savunma Bakanlığı en az lise mezunları arasından kamu personeli alımı yapacağını açıklamıştı. Aralık ayında yayımlanan kamu ilanına başvurular 31 Ocak 2021 tarihine kadar alındı. Başvurusunu yapan adayların, sonuçlar için bekleyişi başladı.

ON BİNLERCE KİŞİ BAŞVURDU

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Daire Başkanlığınca alınan başvurulara kısa sürede on binlerce kişi başvuruda bulundu. Başvurusunu yapan adaylar arasından sonuçlar için bekleyişe başlarken sonuçların ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu.

KAÇ KATI ADAY ÇAĞRILACAK?

MSB memur alımında, alınacak sayının 6 katından fazla olmayacak. MSB'den konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Mülakat sınavına çağrılacak aday sayısı, atama yapılacak kadro sayısının en fazla altı katına kadar olacaktır." denildi. Peki siz hangi kadroya kaç KPSS ile başvurdunuz? Aşağüıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

SONUÇLAR AÇIKLANDI MI?

Milli Savunma bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları henüz açıklanmadı. Geçen sene yapılan personel alımının sonuçları geç açıklanmıştı. Ocak ayı sonuna kadar alınan başvuruların sonuçları 2-3 ay sonra belli olmuştu. Bu sene de sonuçların geç mi yoksa erken mi açıklanacağı genüz bilinmiyor. Sonuçlar açıklandığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

ndroid için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN