MSB 1072 İşçi Alımı Sözlü Mülakat Sonuçları Bekleniyor

Milli Savunma Bakanlığı 2020 yılı 1072 işçi alımı sözlü mülakatları sona erdi. Geçen gün corona nedeniyle mülakata giremeyen adaylar da seçim aşamalarına alındı ve sonuçlar beklenmeye başladı.

MSB 1072 İşçi Alımı Sözlü Mülakat Sonuçları Bekleniyor

MSB 1072 personel alımı mülakat sonuçları bekleniyor.

Milli Savunma Bakanlığı 1072 işçi alımı sözlü mülakat sonuçlarının açıklanması bekleniyor. Mülakata giren binlerce aday, sonuçların açıklanmasını bekliyor. Biz de bu yazımızda mülakat aşaması hakkında son bilgilere yer verdik.

MSB tarafından yayımlanan 1072 işçi alımı mülakat duyurusunda, "Sözlü sınavda tüm adaylar 100 (yüz) tam puan üzerinden değerlendirilecek ve 70 (yetmiş) puanın altında puan alan adaylar başarısız sayılacaktır. Adayların atanmaya esas başarı puanı ve başarı sırası bu puan üzerinden tespit edilecektir. Sözlü sınav sonucunda, sınavda başarılı bulunan (70 ve daha üstü puan alan) yüksek puanlı adaydan başlanmak suretiyle ilgili ilanda belirtilen açık iş gücü miktarınca asil ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Sınav sonucu Milli Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinde yayımlanacaktır. Sınav sonucunun bildirilmesi için adaylara ayrıca başka bir tebligat yapılmayacaktır" ifadelerine yer verildi. 

Binlerce aday mülakatlara girdi ve sonuçların açıklanmasını beklemeye başladı. Sonuçların açıklanacağı gün henüz belli değil. Önümüzdeki hafta sonuçların gelmesi bekleniyor. Siz de aşağıdaki yorum kısmından hangi kadro için mülakata girdiğinizi yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Sonuçlar açıklandığında haberdar için TIKLAYIN