Kırıkkale Adliyesi, Konya Adliyesi, Manisa Adliyesi Sonuçları Açıklandı mı 2021 | Adalet Bakanlığı CTE İKM, Katip, Mübaşir Alımı 2021 Sonuçları

Kırıkkale Adliyesi, Konya Adliyesi, Manisa Adliyesi infaz koruma memuru, katip, mübaşir ve güvenlik ile adliye ve cezaevi personeli alımı sonuçları açıklandı mı? KPSS puanı kaça kadar düşer? İşte son bilgiler.

Kırıkkale Adliyesi, Konya Adliyesi, Manisa Adliyesi Sonuçları Açıklandı mı 2021 | Adalet Bakanlığı CTE İKM, Katip, Mübaşir Alımı 2021 Sonuçları

Kırıkkale, Konya, Manisa Adliyesi personel alımı sonuçları açıklandı mı?

Kırıkkale Adliyesi, Konya Adliyesi, Manisa Adliyesi bünyesine ve bu illerdeki cezaevlerine personel alımı yapılacağı açıklanmıştı. KPSS 70 puan şartı ile yapılan personel alımı başvurusu sona erdi ve sonuçları için bekleyiş başladı.

İlanlara başvuru yapan binlerce kişi, sonuçların ne zaman açıklanacağıjnı, KPSS taban puanının kaça kadar düşeceğini araştırmaya başladı. 

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK? KAÇ KATI ÇAĞRILACAK?

infaz koruma memuru, büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi), hemşire, sağlık teknikeri, teknisyen, destek personeli (şoför), destek personeli (aşçı), destek personeli (kaloriferci), Zabıt Kâtibi, Mübaşir, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Şoför, Aşçı, İşaret Dili Tercümanı ve mübaşir.

  • İKM alımında alınacak sayının 3 katı mülakatlara çağrılacak.
  • Katip alımında alınacak sayının 20 katı, mülakatlara çağrılacak.
  • Mübaşir alımında alınacak sayının 3 katı, mülakatlara çağrılacak.
  • Güvenlik görevlisi alımında 3 katı aday mülakatlara çağrılacak.

Siz kaç KPSS ile hangi kadroya başvuru yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

SONUÇLARI AÇIKLANDI MI 2021

Lsitelerin son aşamaya geldiği öğrenildi. Sonuçların 25 Mart tarihinden sonra açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN