Jandarma ve Sahil Güvenlik Subay Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı mı , Ne Zaman Açıklanacak?

Jandarma Genel Komutanlığı 2021 yılı subay alımı için açıklama geldi ve başvuruların sona erdiğine yer verildi. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte detaylar.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Subay Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı mı , Ne Zaman Açıklanacak?

Jandarma subay alımı başvuru sonuçları ne zaman?

Jandarma Genel Komutanlığı 2021 yılı subay alımı başvuruları dün sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından ilana müracaat eden adaylar, sonuçların ne zaman açıklanacağını, seçim aşamalarının ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Biz de Kamu Bülteni olarak bu yazımızda subay alımı hakkında son bilgilere yer verdik.

,10 KATI ÇAĞRILACAK

Subay alımında her branş için alınacak sayının 10 katı aday çağrılacak. Jandarma duyurusunda, "Adaylar Başvuru Sıralamaya Esas Puanına (KPSS notunun %70’i, ALES notunun %30’u) göre en yüksekten en düşüğe doğru sıralanacak ve kontenjan miktarının 10 katı aday, KPSS ve ALES puanı istenmeyen Tabip ve Diş Tabibi branşlarına müracaat eden tüm adaylar sınavlara çağrılacaktır." denildi.

SONUÇLAR NE ZAMAN?

Jandarma ve Sahil Güvenlik subay alımı sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli değil. Tarih belli olduğunda, sonuçlar açıklandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN