Jandarma ve Sahil Güvenlik 2021 Subay Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı (Personel Temin Vatandaş Sayfası-KPSS Taban Puanı Kaç?)

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi tarafından bir açıklama yapıldı ve 2021 yılı subay alımı başvuru sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

Jandarma ve Sahil Güvenlik 2021 Subay Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı (Personel Temin Vatandaş Sayfası-KPSS Taban Puanı Kaç?)

Son dakika : Jandarma ve Sahil Güvenlik subay alımı sonuçları açıklandı.

Jandarma Genel Komutanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden bir açıklama yapıldı ve 2021 yılı sözleşmeli ve muvazzaf subay alımı başvuru sonuçlarının açıklandığına yer verildi. Jandarma sayfasından yayımlanan duyurular şu şekilde:

"2021 YILI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI SÖZLEŞMELİ SUBAY TEMİNİ BAŞVURU SONUÇLARI 
2021 YILI JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI MUVAZZAF TABİP/DİŞ TABİBİ SUBAY TEMİNİ BAŞVURU SONUÇLARI
2021 YILI JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI MUVAZZAF/SÖZLEŞMELİ SUBAY TEMİNİ BAŞVURU SONUÇLARI"

SONUÇ SORGULAMA VE TABAN PUANLAR

Subay alımı başvuru sonuçlarına aşağıdaki sayfadan erişebilirsiniz.

https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris

Linke tıklayın ve açılan sayfada SORGULA yazan yere tıklayın. Daha sonra karşınıza e Devlet giriş ekranı çıkacak. Bu ekranda kimlik numaranız ve şifrenizi girin. Daha sonra jandarma personel sayfasına giriş yapmıs olacaksınız .Bu sayfada sol menüde başvuru sonuçları kısmına giderek başvuru sonucuzu sorgulayabilirsiniz.

Taban puanlar için liste açıklanmadı. Adaylar, sonuç sayfasında taban puanı görebilecek.

Aşağıdaki yorum kısmından hangi branşın kaçla kapattığını yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

JANDARMA ASTSUBAY ALIYOR

İlan için TIKLAYIN