Jandarma Uzman Erbaş Alımı 4. Grup Duyurusu Gelmelidir

Jandarma Genel Komutanlığı 2019 yılında yapılan uzman erbaş alımında 4. gruba kalan adayları hala mülakatlara çağırmadı.

Jandarma Uzman Erbaş Alımı 4. Grup Duyurusu Gelmelidir

Jandarma 4. grup çözüm bekliyor.

20218 yılında Jandarma Genel Komutanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda komando ile asayiş branşlarına uzman erbaş alınacağına yer verilmişt. 22 bin uzman erbaş alımı için 40 bin kişi seçim aşamalarına çağrılmış ve seçim aşamalaır yapılmıştı.

Seçim aşamaları yapıldı ama yeterli sayıda alım olmadığı bildirildi. Bu nedenle alıma başvuru yapan herkesin seçim aşamalaırna çağrılacağına yer verildi. Söz konusu duyuru şu şekildeydi:

3 GRUP MÜLAKATA ALINDI

Jandarma uzman erbaş alımında 3 grup mülakata alındı. 

4. GRUP BEKLEYİŞİ 1,5 SENEDİR SÜRÜYOR

3'üncü grup duyurusundan sonra 4. gruba kalan adaylar mülaklat duyurusu beklemeye başladı. Ancak hala 4. grup duyurusu gelmedi. Yeni jandarma uzman erbaş alımı ilanı ise geçen ay yayımlandı ve başvurular alındı. Ancak 2019/1 uzman erbaş alımında 4. gruba kalanlar için ilanda bir maddeye yer verilmedi ve 4. gruba kalanlar mağdur edildi.

Adaylar , Jandarma'nın 4. grup için çalışma yapmasını bekliyor. Siz de bu habere yorum yaparak, sosyal medyada, özellikle Twitter'da paylaşarak sesinizi duyurabilirsiniz. Twitter'da haberi paylaşmak için TIKLA TAKİP ET

YENİ UZMAN ERBAŞ ALIMI İLANI GELDİĞİNDE, 4. GRUP DUYURUSU GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN