Jandarma Memur Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman? KPSS Taban Puanı Kaç Olur?

Jandarma Genel Komutanlığı sivil memur alımı başvurusu için son tarih açıklandı ve başvurusunu yapan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağı merak edildi.

Jandarma Memur Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman? KPSS Taban Puanı Kaç Olur?

Jandarma memur alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Ksç puanla hangi kadroları yazdınız?

Jandarma Genel Komutanlğı sivil memur kadrolarına kamu personeli alımı yapacağını duyurmuştu. KPSS puanı ile en az lise mezunları arasından yapılan memur alımında başvurular 15 Ocak 2021 günü sona erecek. 2 ilan ile toplamda 41 kamu personeli alan jandarma, sonuçlar hakkında bir duyuru yayımladı.

HANGİ KADROLARA ALIM VAR?

Jandarma sivil memur alımında kadrolar şu şekilde:

Sonuçlar hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Temin edilecek açıktan devlet memur adaylarına ait tüm unvanlar için başvuruya esas alınarak yapılacak (İstenilen öğrenim durumuna göre 2020 KPSS sınav puanı) sıralamaya göre en yüksek puandan başlayarak kontenjanın 10 katı kadar adaya “Uygulamalı Meslek Bilgisi ve/veya Mülakat Sınavına Çağrılma” duyurusu www.jandarma.gov.tr internet adresinden yapılacaktır. Duyuru tebliğ niteliğinde olup, ayrıca posta veya telefon yoluyla tebligat yapılmayacaktır. b. Başvuru sonuçları, sınavlara girecek adayların listesi, sınav merkezi ve sınav tarihi https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Sistemi ‘‘Sonuç Bilgileri’’ bölümü altında ‘‘Sonuçlarım’’ kısmında ilan edilecektir"

Sonuçların açıklanacağı tarih henüz belli değil. 15 Ocak günü başvuruların sona ermesinin ardından Şubat ayının ilk günlerinde sonuçların gelmesi bekleniyor. Siz hangi kadroya kaç KPSS ile başvuru yaptınız ? Aşağıdaki yorum kısmından yazıp bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Sonuçlar açıklandığında haberdar olmak için TIKLAYIN