İstanbul Bakırköy, Balıkesir, Diyarbakır, Hatay Adliyesi CTE Katip Alımı Sonuçları Açıklanıyor: İşte Sonuç Sayfası

Cezaevi katibi alımı başvuru sonuçları bugün açıklanıyor. Kadrolu 160 katip alımında bugün, mülakatlara girmeye hak kazananların yerleri ve KPSS taban puanları belli olacak.

İstanbul Bakırköy, Balıkesir, Diyarbakır, Hatay Adliyesi CTE Katip Alımı Sonuçları Açıklanıyor: İşte Sonuç Sayfası

CTE katip alımı sonuçları.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü katip alımı sonuçlarının açıklanması bekleniyor. 70 KPSS puanı ile yapılan 160 katip alımında bugün sonuçlar Adliyeler tarafından duyurulacak. Yayımlanacak duyuru ile klavye mülakatına girmeye hak kazananlar belli olacak.

KLAVYE AŞAMASI NASIL OLACAK?

CTE tarafından konu ile ilgili yayımlanan duyuruda, "Bu kadrolara yapılacak atamalar için merkezi sınava (KPSS 2020) girip en az 70 ve üzeri puan alan adayların arasından en yüksek puandan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısının yirmi (20) katı uygulamalı sınava çağrılacaktır. Uygulamalı sınavda başarılı olanlar arasından doğru kelime sayısı esas alınmak kaydıyla en fazla doğru kelime yazan adaydan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısının üç (3) katı kadar aday sözlü sınava çağırılacaktır." denildi.

BALIKESİR, DİYARBAKIR, HATAY, İSTANBUL BAKIRKÖY ANADOLU SONUÇLARI

Sonuçlar henüz açıklanmadı. Ancak gün içinde adliyelerin resmi internet sayfası üzerinden sonuçlar duyurulacak. Sonuçlarda adayların sralamaları, sıralamaya giren adaylar ve adayların kalvye aşamasına alınacağı tarihe yer verilecek.

Balıkesir Adliyesi sonuçları balikesir.adalet.gov.tr adresi üzerinden açıklanacak.

Diyarbakır Adliyesi için sonuçlar ise diyarbakir.adalet.gov.tr adresinden duyurulacak.

Hatay Adliyesi sonuçları hatay.adalet.gov.tr internet adresi üzerinden açıklanacak.

İstanbul Adliyesi sonuçları ise bakirkoy.adalet.gov.tr adresinden, ve istanbulanadolu.adalet.gov.tr adresinden duyurulacak.

Siz kaç puanla hangi adliyeye başvurdunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.