İstanbul'a 400 Bekçi Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 400 bekçi alımı başvuruları alındı. Başvuruların alınmasının ardından sonuçlar için bekleyiş başladı.

İstanbul'a 400 Bekçi Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Bekçi alımı bavuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

İStranbul 'a 400 bekçi alımında başvurular geçtiğimiz gün sona erdi. Bekçilkik başvurusunun sona ermesinin ardından ilana başvuru yapan on binlerce aday, ön sağlık aşamasının ne zaman yapılacağını , başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Biz de KAMU BÜLTENİ olarak bu yazımızda bekçi alımına dair son bilgileri paylaştık.

BAŞVURU 2 EKİM 'DE SONA ERDİ

İstanbul 'a yaılacak 400 bekçi alımında başvurular 2 Ekim 2020 günü sona erdi. Sınav başvurularının sona ermesinin ardından sonuç açıklama sürecine girildi. 

İSTENECEK EVRAKLAR

ŞAHSEN BAŞVURU

Bekçilik ön başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardındna şahsen başvurular alınacak. Akademi duyurusu şu şekilde:

"Ön başvuru yapan adaylar, şahsen başvurularının alınması ve ön sağlık kontrollerinin yapılması için Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (https://pa.edu.tr) açıklanacak olan başvuru tarihleri ve merkezlerine, mesai saatleri içerisinde (08.00-17.00 saatleri arası) Müracaat Kabul Komisyonuna şahsen başvuruda bulunacaklardır. Posta yoluyla veya belirtilen tarihler haricinde ya da şahsen yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir."

Sınav Merkezlerine Şahsen Başvuru-Evrak Teslim ve Ön Sağlık Kontrolü ile Aday Değerlendirme ve Seçme Sınavı (Yazılı Sınav, Fiziki Yeterlilik Sınavı ve Sözlü Sınav)

İşte bekçilikte süreç

DİĞER İLLERE BEKÇİ ALIMI NE ZAMAN?

İstanbul 'un ardındna diğer illere de bekçi alımı bekleniyor. İlanlar geldiğinde ve sonuçlar açıklandığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN