İŞKUR, Sağlık Bakanlığı 14 Bin İşçi Alımı Nihai İsim Listesini Yayımladı-Kura Ne Zaman?

Türkiye İş Kurumu tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve 14 bin işçi alımında nihai listelerin belli olduğuna yer verildi. Peki nihai liste ne demek? Nihai listeye nasıl ulaşabilirim? İşte güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, klinik destek elemanı ve aşçı alımında nihai listeler.

İŞKUR, Sağlık Bakanlığı 14 Bin İşçi Alımı Nihai İsim Listesini Yayımladı-Kura Ne Zaman?

Sağlık Bakanlığı 14 bin işçi alımında nihai listeler yayımlanmaya başladı.

Türkiye İş Kurumu tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 14 bin işçi alımında nihai listelerin belirlenmeye başladığı ve kuraya girmeye hak kazanan isimlerin belli olduğuna yer verildi.

NİHAİ LİSTE NE DEMEK?

İŞKUR , 14 bin işçi alımında nihai listeleri yayımladı. Yayımlanan liste, kazananların listesi değildir. Bu liste , 8 Nisan 2020 günü yapılacak kura çekimine katılacak kişilerin listesi. Bu listedeki adaylar kuraya tabi tutulacak ve bu kişiler arasından kazananlar belli olacak.

İlana başvuran ve kura bekleyenlerle bilgi alış verişi için TIKLAYIN

NİHAİ LİSTEYE NASIL ULAŞIRIM?

İŞKUR tarafından yapılan açıklamada nihai listenin İŞKUR iş başvuruların sayfası üzerinden erişime açıldığına yer verildi. Nihai listeye ulaşmak için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekmektedir.

1. Aşağıdaki linke tıklayın.

https://esube.iskur.gov.tr/

2. Açılan ekranda İŞ ARAYAN kısmındaki Giriş butonuna tıklayın. Daha sonra aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak.

3. Bu ekranda kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Eğer işkur şifrenizi hatırlamıyorsanız e Devlet ile Giriş kısmından giriş yapın.

4. Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak.

Burada iş başvurularım kısmına tıklayın. 

5. Daha sonra aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak. 

Bu ekranda Nihai Liste yazan yere tıklayın. Eğer nihai liste butonu henüz gelmemişse liste henüz hazırlanmamış demektir. Daha sonra deneyin.

Aşağıdaki yorum kısmından başvuru sayısını ve başvuru yaptığınız şehri kadroyu yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

KURA NE ZAMAN?

Kura çekimi 8 Nisan 2020 günü yapılacak. Kura çekimi sonucu açıklandığı anda bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN