GSB KYK Yurt Yönetim Memuru Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı 63 şehirdeki KYK yurtlarına 500 yurt yönetim memuru alımı yapıyor. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

GSB KYK Yurt Yönetim Memuru Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

GSB KYK yurtlarına memur alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından geçtiğimiz yıl bir duyuru yayımlandı ve 60 KPSS puanı ile kamu personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Başvurular Ocak ayının başında başladı ve 63 şehirdeki KYK yurtlarına 500 yurt yönetim memuru alımı başvuruları devam ediyor. Yapılan son dakika açıklamasında başvuruların 20 Ocak 2021 sona ereceğine yer verildi. Başvuru şartları ve bilgisi için TIKLAYIN

ALIM YAPILAN ŞEHİRLER

KYK yurtlarına yapılan memur alımında kadro dağılımı şu şekilde:

KAÇ KATI ADAY MÜLAKATA ÇAĞRILACAK?

GSB yurt yönetim memuru alımında her kadro şehir için 4 katı aday mülakata çağrılacak. GSB duyurusu şu şekilde:

"1. Duyuruya uygun şekilde yapılan başvuruların, cinsiyete göre başvuru yapılan her bir pozisyon için belirlenen kontenjan sayısından fazla olması halinde, KPSS puanı en yüksek olan adaydan başlamak üzere ilan edilen kontenjan sayısının dört (4) katına kadar aday sözlü sınava çağrılacaktır.

2. Sözlü sınava girmeye hak kazanan son sıradaki aday ile aynı puana sahip birden fazla adayın bulunması halinde, bu adayların tamamı sözlü sınava çağırılacaktır.

3. Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar ile ilgili duyuru daha sonra Bakanlığımız internet sitesinde ilan edilecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır."

Sonuçların açıklanacağı tarih henüz belli değil. Başvuru sonrası sonuçlar açıklandığında haberdar olmak için TIKLAYIN