GSB Yurt Yönetim memuru başvuru sonuçları açıklandı. İşte taban puanları.
Gençlik ve Spor Bakanlığı 2021 yılı kadın erkek 500 yurt yönetim personeli alımı başvuru sonuçlarını açıkladı. Açıklanan sonuçlara baktığımızda KPSS taban puanlaırnın çok yüksek kapattığı görüldü.
60 KPSS İLE BAŞVURU OLDU AMA...
GSB memur alımına başvurular lisans 60 KPSS ile oldu ama açıklanan taban puanlara baktığımızda erkekler için en düşük Kastamonu 82.89 KPSS ile, kadınlar için ise en düşük KPSS Ardahan 84.53 ile oldu. İşte erkek ve kadınlar için KPSS taban puanları:

SONUÇLAR
Bakanlığımız taşra teşkilatı yurt müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere, 2020 yılı KPSS B grubu KPSSP3 puanı esas alınarak cinsiyete göre her bir pozisyon için 04 – 20 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılan “Sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli Alımı” başvurularına ilişkin sonuçlar sonuc.gsb.gov.tr internet adresinde ilan edilmiştir. Sınava başvuru yapan adaylar başvuru sonuçlarını (sözlü sınava girmeye hak kazanıp/kazanamadıklarını) sonuc.gsb.gov.tr adresinden öğrenebileceklerdir.
Sözlü sınav yeri ve tarihlerine ilişkin duyuru, Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğü internet sayfasında ayrıca yayımlanacaktır.
İlgililere ilanen duyurulur.
sonuc.gsb.gov.tr
Oraya yalandan puan yazdılar, torpillileri hep girmiştir, bu gözler çok gördü öyle olayları çünkü, yazıktır ya gerçekten.
Bu senede atanamadik yas 30a geldi artik pes ediyorum cabalamicam asgari ucretle herangibi magazada calismaya devam ederim olmadi basaramadik torpili gecemedik babam tanimiyor cunku o koltuktakileri
Sınava boşuna çalışmışım boşuna para yatırmışım
Allah hakkımızı bırakmasın
58 puan alan adam sınavdan düşük aldı diye giremiyor. Belki 90 ile atanan adamdan daha bilgili evrak konusunda bilgisayar konusunda. Ben anlamıyorum gerçekten ondan sonra gençlerimiz beyin göçü yapıyor diyorlar yaparlar tabi
Alınacakların adını yazın kimse salak değil hakkım kalmasin
Aynen oyle hep torpil bu ne ya boyle
İnanılır gibi depil yazık yaaa..
Kesin torpil var çünkü insanımızın en sevdiği yemek torpil