Erzincan, Eskişehir, Erzurum Adliyesi İKM, Mübaşir, Katip Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı mı | Adalet Bakanlığı ve CTE

Erzincan, Erzurum ve Eskişehir Adliyesi memur alımı sonuçları bekleniyor. adliye ve cezaevlerine yapılacak personel alımında başvuru sonuçları hakkında son bilgiler yazımızda.

Erzincan, Eskişehir, Erzurum Adliyesi İKM, Mübaşir, Katip Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı mı | Adalet Bakanlığı ve CTE

Erzincan , Erzurum , Eskişehir Adliyesi sonuçları açıklandı mı?

Adalet Bakanlığı ile CTe bünyesine en az lise mezunları arasından kamu personeli alımı yapılacağı açıklanmıştı. 11 bin 484 personel alımında Erzincna, Erzrum ve Eskişehir adliyelerine de yüzlerce personel alınacağına yer verildi. 

En az lise mezunları arasından 70 KPSS puanı ile yapılan kamu personeli alımında başvurular geçtiğimiz haftalarda alınmış ve sonuçlar için bekleyiş başlamıştı. 

HANGİ KADROLARA ALIM VAR?

Adalet Bakanlığı ve CTe tarafından yayımlanan , adliye ve cezaevlerine yapılan memur alımında kadroılar şu şekilde:

infaz koruma memuru, büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi), hemşire, sağlık teknikeri, teknisyen, destek personeli (şoför), destek personeli (aşçı), destek personeli (kaloriferci), Zabıt Kâtibi, Mübaşir, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Şoför, Aşçı, İşaret Dili Tercümanı

KAÇ KATI ADAY MÜLAKATA ÇAĞRILACAK?

İnfaz koruma memuru İKM alımında alınacak sayının 3 katı aday mülakata çağrılacak.

Katip alımınd alınacak sayının 20 katı aday mülakata çağrılacak

Mübaşir alımında alınacak sayının 3 katı aday mülakata çağrılacak

Güvenlik görevlisi alımında 3 katı aday aday mülakata çağrılacak

Siz kaç KPSS ile hangi kadroya başvuru yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazın ve diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunun.

SONUÇLAR

Sonuçlar için geri sayımda son günlere girildi. Sonuçların 25 Mart tarihinden itibaren adliyelerin resmi internet adresi üzerinden açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN