Düzce , Elazığ , Edirne Adliyesi İnfaz Koruma Memuru, Katip, Mübaşir Alımı Sonuçları Açıklandı mı?

Düzce , Edirne Ve Elazığ Adliyesi 2021 yılı kamu personeli alımı için sonuçlar geliyor. Adalet Bakanlığı ve CTE tarafından yayımlanan personel alımlarının sonuçları bekleniyor. Peki kaç kişi mülakata çağrılacak? İşte detaylar.

Düzce , Elazığ , Edirne Adliyesi İnfaz Koruma Memuru, Katip, Mübaşir Alımı Sonuçları Açıklandı mı?

Düzce Edirne Elazığ Adliyesi memur alımı sonuçları açıklandı mı?

Düzce , Edirne ve Elazığ Adliyesi bünyesine en az lise mezunlarından memur alımı yapılacağı açıklandı. KPSS 70 puan şartı ile yapılan, farklı kadrolara yapılan memur alımının sonuçları için bekleyiş sona eriyor. Adaylar, sonuçların açıklanıp açıklanmadığını, Düzce, Edirne ve Elazığ Adliyelerinin personel alımı sonuçlarına hangi sayfadan erişebileceğini araştırıyor.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILIYOR?

Adliye ve cezaevleri bünyesine yapılan personel alımında kadrolar şu şekilde:

infaz koruma memuru, büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi), hemşire, sağlık teknikeri, teknisyen, destek personeli (şoför), destek personeli (aşçı), destek personeli (kaloriferci), Zabıt Kâtibi, Mübaşir, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Şoför, Aşçı, İşaret Dili Tercümanı

KAÇ KATI ÇAĞRILACAK?

İKm alımında alınacak sayının 3 katı aday mülakata çağrılacak.

Katip alımınd alınacak sayının 20 katı aday mülakata çağrılacak.

Mübaşir alımında alınacak sayının 3 katı aday mülakata çağrılacak.

Güvenlik görevlisi alımında 3 katı aday aday mülakata çağrılacak.

Siz kaç KPSS ile hangi kadroya başvuru yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

SONUÇLAR AÇIKLANDI MI?

Sonuçlar için geri sayımda son günlere girildi. Sonuçların 25 Mart tarihinden itibaren açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN