CTE ve Adalet Bakanlığı Personel Alımı Sonuçlarından Önce Bir RED Listesi Daha Yayımlandı İKM Sonuçları Açıklandı mı?

Adalet Bakanlığı ile CTE'nin personel alımında bir red listesi daha yayımlandı. Sivas Adliyesi'nden sonra Şanlıurfa Adliyesi de başvurusu reddedilen adayların listesini yayımladı.

CTE ve Adalet Bakanlığı Personel Alımı Sonuçlarından Önce Bir RED Listesi Daha Yayımlandı İKM Sonuçları Açıklandı mı?

CTE ve Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları öncesi yeni açıklama.

Şanlıurfa Adliyesi tarafından bugün bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyurularda en az lise mezunlarından yapılan personel alımında başvurusu reddedilen adayların listesine yer verildi. 

Şanlıurfa Adliyesi resmi internet sayfası üzerinden yayımlanan açıklamada hem adliye hem cezaevi personel alımında başvurusu reddedilen adayların listesine yer verildi. İşte duyurulara göre başvurusu reddedilen adayların listesi:

ADALET BAKANLIĞI CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün 22.03.2021 tarih ve E-18514707-903.02- 1579/27555 sayılı yazısı ile 23.02.2021-12.03/2021 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden infaz ve koruma memuru, büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi), hemşire, sağlık teknikeri, teknisyen, destek personeli (şoför-aşçıkaloriferci) alım ilanında birden fazla unvana başvurusu bulunan adaylara ilişkin listenin gönderilerek, alım ilanının "başvuru yeri ve şekli" başlıklı (D) bölümünün ikinci fıkrasında yer alan "Adaylar sadece bir unvan için ve bir adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu başkanlığının yapacağı sınava başvurabileceklerdir. Aynı ya da farklı unvan için aynı ya da farklı komisyona başvurulması durumunda yapılan tüm başvurular geçersiz sayılacak, bu şekilde sınava girenlerin kazanmış olsalar dahi yerleştirme işlemleri yapılmayacaktır." maddesi dikkate alınarak söz konusu mükerrer başvurular hakkında Başkanlığımızca 23.03.2021 tarih ve 2021/373 Karar sayılı kararı ile aşağıda isimleri yazılı adayların başvurularının reddine karar verilmiştir.

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 18.03.2021 tarih ve E-32992892-3435/6265 sayılı yazısı ile 25/02/2021 - 12/03/2021 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden Zabıt Katibi, Mübaşir, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Şoför, Aşçı ve İşaret Dili Tercümanı alım ilanında birden fazla unvana başvurusu bulunan adaylara ilişkin listenin gönderildiği, alım ilanının III-Başvuru Şekli ve Tarihi başlıklı maddesinin ikinci fıkrasında yer alan "Adaylar EK-1/A,B,C,D,E,F listelerde yeri, sayısı, unvanı ve niteliği belirtilen sözleşmeli pozisyonlardan sadece bir unvan için bir adalet komisyonuna başvuru yapabileceklerdir. Adayın birden fazla adalet komisyonuna veya birden fazla unvana başvuru yaptığının tespit edilmesi halinde hiçbir başvurusu kabul edilmeyecek, bu şekilde sınava girenler kazanmış olsalar dahi istihdamları yapılmayacaktır." maddesi dikkate alınarak söz konusu mükerrer başvurular hakkında Başkanlığımızca 23.03.2021 tarih ve 2021/222 Karar sayılı kararı ile aşağıda isimleri yazılı adayların başvurularının reddine karar verilmiştir.

DİĞER ADLİYELERDEN SONUÇLAR GELİYOR

Diğer adliyelerden de önümüzdeki günlerde sonuçlar , başvurusu reddedilenlerin listeleri gelecek. Açıklamlaar geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin: 

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN