Çankaya Belediyesi Zabıta Alımı Duyurusu: Tarihler Belli Oldu

Çankaya Belediye Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. 80 zabıta alımına başvuru yapan aday sayısına ve mülakata gireceklerin listesinin açıklanacağı tarihe yer verildi.

Çankaya Belediyesi Zabıta Alımı Duyurusu: Tarihler Belli Oldu

Çankaya Belediyesi 'nden zabıta alımı duyurusu.

Çankaya Belediye Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı ve 80 zabıta alımına 4 bin 344 kişinin başvuru yaptığına yer verildi. 

MÜLAKATLAR 6 TEMMUZ 'DA BAŞLIYOR

Çankaya Belediye başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda başvuruların 23 ile 29 Haziran 2020 tarihleri arasında alındığı ve başvuru yapan adayların 6 ile 10 Temmuz tarihleri arasında mülakata alınacağına yer verildi.

400 KİŞİ MÜLAKATA ALINACAK

80 zabıta alımında 4 bin 344 başvuru oldu. Başvuru yapanlar KPSS sıralamasına tabi tutulacak ve 400 kişi mülakatlara alınacak. 

LİSTE YAYIMLANMA TARİHİ

Mülakata girecek adayların isim listeleri ve KPSS taban puanlarının açıklanma tarihi 3 Temmuz olarak duyuruldu. İşte o açıklama:

"23-29 Haziran tarihleri arasında yapılan başvuruların değerlendirilmesinin ardından sınava girmeye hak kazanacak adayların listesi, 3 Temmuz’da Çankaya Belediyesinin internet sayfasından ilan edilecek. Sınava başvuranlar arasından en yüksek KPSS puanı olandan başlayarak 400 kişi çağırılacak.

Adayların sözlü ve uygulamalı sınavı ise 6-10 Temmuz tarihleri arasında Şehit Gönenç Caddesi No: 20/1 adresinde bulunan Çankaya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü hizmet binasında yapılacak. Sınavı başarıyla geçen 68’i erkek 12’si kadın toplam 80 kişi Zabıta Memuru olarak göreve başlayacak."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA